Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 26 Januari

Geplaatst 28 jan. 2014 01:29 door Hans Ankeveen   [ 19 aug. 2014 04:28 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E EN 2E ELFTAL AFGELAST
Komende zondag speelt het vlaggenschip de degrafatiekraker uit in Hilversum tegen directe concurrent 't Gooi, dat met 3-1 van AS'80 verloor. Ook mededegradatie-kandidaat Nederhorst verloor met 3-0 van Amsvorde. ASV'65 en Nederhorst delen samen de laatste plaats en 't Gooi heeft slechts 2 punten meer behaald met een wedstrijd meer gespeeld. Dus bij winst zetten de Ankeveners een goede stap in de richting voor lijfsbehoud.Komt zoveel mogelijk onze jongens steunen.Dit zijn geweldige potjes en het belooft een waar spektakelstuk te worden op sportpark Beerenstein.


VETERANEN WINNEN MET 0-1 VAN FORZA
In Almere was het Marco de Vries(de Jesper Olsen van the good old greens) die in de 33e minuut een wonderschoon doelpunt maakte. Er werden teveel kansen gemist en de score had echt hoger uit moeten vallen.Man of the match was Ragner Teitsma die zijn ploeg op sleeptouw nam qua beleving. Ton de Jong hield de nul en had geen last van Ten Rouwelaartjes.


DAMES 1 VERLIEZEN MET 5-1 VAN KVVA 2
Opnieuw een nederlaag voor de equipe van Dennis Rijkse. ASV'65 had een echte off-day en speelde dramatisch slecht.In Amersfoort.  In de rust keek men dan ook tegen een 0-4 achterstand aan.Stephanie van der Spek redde de eer voor de Ankeveners. Uiteindelijk was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld en in de slotfase bepaalde KVVA de eindstand op 5-1. De dames misten echt de beleving en de wil om te winnen.Het was allemaal veel te gelaten en er zal echt uit een geheel ander vaatje getapt moeten worden.


JEUGD
D1G VERSLAAT ZEER SLIM ARGON D6 MET 2-0
ASV'65 kwam furieus uit de startblokken en dat leverde kansen op voor Rick Kreuning en Joep van Rijn, doch helaas wisten zij hieruit de Mijdrechtse goalie niet te verschalken.Argon nam het initiatief over en drong goed aan en het was aan keeper Koen Smits te danken dat er thee met een 0-0 stand gedronken kon worden.Na rust een optisch sterker Argon, doch door keihard te werken en door een paar messcherpe slimme counters te plaatsen wisten John Hagen en Joep van Rijn op fraaie wijze  de Ankeveners  op een 2-0 voorsprong te brengen. Er was veel bezieling en elk doelpunt werd met het gehele team, inclusief de bank uitbundig gevierd.Gedreven kon ASV'65 deze stand vasthouden en de wedstrijd onder controle houden. Een groot compliment voor het team en de begeleiding.


Met sportieve groet,
Dick Blom