Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 26 en 27 oktober 2013

Geplaatst 27 okt. 2013 14:39 door Hans Ankeveen   [ 19 aug. 2014 04:31 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL VERLIEST MET 1-2 VAN CONCURRENT ZEIST.

ASV"65 speelde het eerste half uur fris en fruitig voetbal en hield de Zeisters knap onder druk. 
Het was Prince George die in de 16e minuut een verdedigingsfout fraai afstrafte en de stand op 1-0 bracht.

 De Ankeveners voerden de druk op en kregen voor rust mogelijkheden om de score te verhogen, doch schoten van Yoeri Tol en Bon Georgio misten behoorlijk hun richting. Na rust was het in de 54e minuut Benjamin Tol die verder goed speelde, maar op een naïeve niet al te slimme manier een penalty veroorzaakte, waaruit Zeist de gelijkmaker scoorde. 
Centrumspits Yoeri Tol die vaak te diep speelde en teveel balverlies leed, bracht zijn ploeg regelmatig hierdoor in gevaar en aangezien de wisselwerking met de centrale middenvelder Bon Georgio niet goed verliep, waardoor er in de as teveel ruimte werd weggegeven kon Zeist het middenveld in handen nemen.  ASV''65 kwam er nog sporadisch uit en het was te danken aan goed keeperswerk van Rowin de Jong en de uitblinkende libero Clarence Kornheim dat het nog  1-1 was. Echter in de 88e minuut sloeg het noodlot toe en kwam Zeist alsnog langszij en wonnen verdiend.Komende zondag is er de uitderby tegen Nederhorst dat 2 punten meer heeft vergaard.

2E ELFTAL VERLIEST MET 1-2.

Het 2e elftal leed een onnodige nederlaag tegen Sporting"70 3.De Utrechtenaren kwamen al snel op een 0-1 voorsprong en het was Niki die in de 69e minuut uit een penalty de gelijkmaker scoorde, nadat Luuk Hilhorst binnen de 16 was neergehaald. Schoten waren er van Olivier Tol en Michael Kisjes op de lat, doch de tegenstander ging er met de volle buit vandoor.

Het team van Edwin Berends speelden een teleurstellende wedstrijd en hadden Sporting"'70 moeten oprollen. Goalie Edwin Hilhorst keepte goed, doch waa over zichzelf niet tevreden en vond dat hij er 1 teveel had doorgelaten.

DAMES 1 VERLIEZEN MET 2-0 VAN 'T GOOI.

Er werd hard gewerkt en ASV'65 heeft de huid duur verkocht tegen het hoger geklasseerde 't Gooi, dat dik verdiend won. De Ankeveense dames creeerden echter vrijwel geen kansen, doch een compliment kan gegeven worden voor de mentaliteit die in deze groep heerst.

Wenda van Velzeboer keepte sterk, al ging zij bij de eerste tegengoal niet vrijuit.Debutante Leonie Veenman maakte een goede indruk.Soms geeft een verloren wedstrijd aanleiding tot veel moraal en dit was er zo eentje.

VETERANEN VERLIEZEN MET 5-2.

The good old greens moesten hun meerdere erkennen in Kismeth. Goed keeperswerk van de gele colavieux-panter Ton de Jong hield de schade aan tegentreffers beperkt tot 5.Marco van der Berg vaak produktief  miste 3 opgelegde kansen a la Sigrhorsson en traint donderdag a.s. apart.

Het was aan de kleine Weespse vlo Jesper Olsen de Vries te danken dat er nog 2 keer tegengescoord wordt.

JEUGDTEAM VAN DE WEEK.

D2 wint met 0-11 van BFC D10.Er werd goed gecombineerd en vooral gedomineerd.Het viel op dat de jongens  elkaar het scoren gunden en bewust elkaar aanspeelden als een medespeler in een beter scoringspositie stond.
Doelpuntenmakers waren Joep van Rijn(3),Pax Verheyden(3),waarvan 1 de mooiste van de wedstrijd was via een stiffie a la Dennis Bergkamp, Danny Schouten(2),Seth Romviel, Tydo de Jong en Stan Wooldrik.Man of the match was Jair Hagoort vanwege zijn onverzettelijkheid a la Nigel de Jong.


D1 G VERLIEST MET 5-3 VAN MUIDERBERG D2

Er werd zeer fanatiek aan dit duel begonnen en na 20 minuten resulteerde dit in een 0-1 voorsprong.
Daarna werd er wat slordig verdedigd en werd er thee gedronken met een 2-1 achterstand.

Na rust een zinderende gelijkopgaande strijd en 10 minuten voor tijd stond het 3-3 en kon de wedstrijd alle kanten op.
in de slotfase liep Muiderberg uit naar een 5-3 eindstand want ASV'65 had zijn kruit verschoten en de pijp was leeg.
Man of the match met zijn hattrick was Max Walrave.
Zijn tweede goal was de mooiste via een fraai lobje over de keeper, na een mooie pass van Percy Splinter.

De conclusie moet zijn dat de conditie verbeterd dient te worden.

Met sportieve groet en dank aan de info van Ab Splinter,  Dick Blom.