Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 29 en 30 november

Geplaatst 30 nov. 2014 13:24 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 08:35 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL VERLIEST MET 4-3 VAN ZEIST

De eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd en zag men een leuke open wedstrijd met veel kansen over en weer.
Na 19 minuten speelde Sherrick Krind verkeerd terug en dat werd meteen afgestraft door het vlot combinerende Zeist.

In de 22e minuut kopte libero Clearence Koornheim de 1-1 binnen uit een hoekschop van Prince Decker.
Even later werd Decker binnen de zestien onderuit geschoffeld door de keeper en de toegekende penalty werd beheerst door Yoeri Tol verzilverd.
De scheidsrechter gaf geel, terwijl hij rood had moeten trekken.Lang konden de Ankeveners niet genieten van de voorsprong want binnen 10 minuten bogen de Zeisters de stand om naar 3-2, hetgeen ook de ruststand was.
Bij beide doelpunten maakte de verdediging geen sterke indruk. De tweede helft was Zeist de bovenliggende partij en speelde feller en compacter ASV"65 ging na de thee weer over van een 4-4-2 naar een 4-3-3 systeem hetgeen tactisch wederom verkeerd uitpakte.

In de 65e minuut werd het 4-2.Keeper Rowin de Jong voorkwam door twee bijzonder fraaie reddingen de 5-2.Jesse Molly bepaalde de eindstand in de slotminuut  op 4-3.

2E ELFTAL VERLIEST VAN FC ALMERE MET 3-0

Het zeer gehavende team van leider Theo Blokker haakt voorlopig af in de race om het kampioensschap en leed de 2e nederlaag op rij. In een veel te harde wedstrijd werd kansloos verloren.Gelegenheidskeeper Roy Blokker kan terug zien op een goede wedstrijd.

VETERANEN WINNEN MET 2-6 VAN VVGA

The good old greens keken al snel tegen een 2-0 achterstand aan.Goalie Joost Botterman die aan Jan Jongbloed in zijn beste dagen deed denken excelleeerde en voorkwam erger en zijn fraaie reddingen gaven zijn team een positieve impuls.
Nog voor rust werd het 2-4 door doelpunten van Furdjel Genee(2x),Sander Schleiffert en Bas Sudmeijer.
Marco de Vries en wederom Furdjel scoorden na de thee nog en zo lijken de mannen van Joost Ockhuijsen weer op een periodetitel af te stevenen.

JEUGD C1G speelde vorige week met 3-3 gelijk tegen Argon

Doelpuntenmakers Finn Heystee(man of the match) 2x en Rick Kreuning, die ook nog een assist gaf.
Afgelopen zaterdag werd er met 0-1 van BFC verloren, man of the match was Koen Smits vanwege zijn voorbeeeldige inzet.D1 haalt uit met 2-7 tegen de nummer 4 De Bilt..Doelpuntenmakers Stan Wooldrik 2x,Max Walrave 2x,Joep van Rijn,Seth Romviel en Danny Schouten.Komende zaterdag de topper tegen het ongeslagen BZC.E1 verloor met 2-10 van Zuidvogels E9 Daan Kreuning scoorde de twee Ankeveense treffers.
Tim Walrave en Fabienne Schouten keepten ieder een helft en deden dit zeer verdienstelijk.

Met sportieve groet,

Dick Blom