Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 29 september 2013

Geplaatst 29 sep. 2013 13:26 door Hans Ankeveen   [ 6 aug. 2014 11:38 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

Het 1e elftal verliest de streekderby tegen s-Graveland met 5-0.

De ruststand brak aan met 3-0.Zelf heb ik de wedstrijd helaas niet kunnen bijwonen en had me hier 5 jaar op verheugd, aangezien ik zelf 11 jaar in het 1e van de S.V.'s-Graveland heb gespeeld en jeugdtrainer, assistent hoofdtrainer en interim hoofdtrainer en bestuurslid aldaar geweest ben, doch er was in de familiesfeer even iets 1 miljoen keer belangrijker.
Ik begreep dat er een geldig schitterend doelpunt van Prince George werd afgekeurd anders zou ASV' 65 op 1-1 gekomen zijn. Er werd keihard voor elkaar gewerkt en er stond een collectief op het veld wat iets zeer positiefs uitstraalde. Het werd weliswaar 5-0 hetgeen best een behoorlijke uitslag te noemen is, doch ASV''65 werd beslist niet weggespeeld en 10 minuten voor tijd was het nog 3-0.  Met name in de 1e helft werd er zeer acceptabel voetbal op de mat gelegd. Een compliment voor het elitecorps van Marcel Cuyper en Roel Muller.

Komende zondag zijn ze vrij en 13 oktober is er de uitwedstrijd tegen Amsvorde uit Amersfoort dat op dit moment op gelijke hoogte staat met 3 punten uit 4 wedstrijden, waarvan ik weer iets van een verslag wil gaan maken.

Het 2e elftal was vrij en speelt komende zondag thuis om 11.00 uur tegen Allen Weerbaar 3.

Coach Edwin Berends is momenteel messcherp en wil vlammen tegen de Busummers, maar dan zal de trainingsopkomst beter moeten worden mannen. We rekenen weer op een ouderwetse ruime overwinning.

De dames 1 waren eveneens vrij en moeten komende zondag uit in en tegen Hooglanderveen 2, aanvang 11.00 uur.

De veteranen verloren met 5-4 uit bij VVGA.

Na 43 minuten stonden the good old greens al met 0-3 voor na doelpunten van Marco van de Berg,
Jan Griffioen en Virgil Badari.Na rust kwam VVGA terug tot 2-3,  doch toen Sander Litbarski de 2-4 liet aantekenen leek het een kwestie van uitspelen en consolideren.

Het onvoorspelbare in de sport gebeurde en de angst werd meester van the oldies toen VVGA 4-3 maakte en uiteindelijk werd er volgens onze correspondent Joost Botterman in de 98ste minuut de gelijkmaker en in de 100ste minuut nog de 5- 4 gescoord uit een zeer dubieus toegekende strafschop.

Komende zondag kunnen the good old greens zich revancheren in de thuiswedstrijd tegen FC Almere, aanvang 11.00 uur. 
Hopelijk staat de dan herstelde Ton de Jong onder de lat en vinden er geen Vermeertjes en Ten Rouwelaartjes meer plaats en hoeft men de nederlaag niet meer te wijten aan de referee, wat dat komt nooit zo sterk over.

Met sportieve groet, Dick Blom