Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 2 januari

Geplaatst 2 feb. 2014 23:59 door Hans Ankeveen   [ 19 aug. 2014 04:28 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL VERLIEST MET 4-1 VAN 't GOOI. 

ASV'65 begon slap aan deze belangrijke wedstrijd en de organisatie en de duelkracht waren ver te zoeken. De ruimte tussen de linies was veel te groot was. Er werd niet voldoende van achteruit aangesloten en onvoldoende compact gespeeld, waardoor het speelveld eveneens te groot werd. Het centrale verdedigingsduo Claerence Koorndijk en Benjamin Tol werd bovendien node gemist. 

De beter combinerende tegenstander maakte hier dankbaar gebruik van en kreeg in de beginfase kans op kans. Het was aan slordig afwerken van de voorwaartsen van 't Gooi en goed keeperswerk van Rowin de Jong te danken dat de Ankeveners pas in de 26e minuut tegen een 1-0 achterstand aankeken. In de 43e minuut werd het 2-0. 

Desondanks kreeg Sherrick Krind twee echte kansen om te scoren,doch hij deelde ook in de Ankeveense malaise. Na rust zagen we wel een hardwerkend en strijdbaar ASV'65 dat de aansluitingstreffer probeerde te forceren, doch in de 67e minuut werd het uit een counter 3-0 en was de wedstrijd gespeeld. Mike Vonk schoot nog vernietigend van zo"n 25 meter op de lat.Uiteindelijk redde Sherrick Krind na goed aangeven van Ivo van Velthoven de Ankeveense eer. In de 81e minuut werd het 4-1 en in de 88e minuut schoot Andrew Chaw nog op de paal. 

Al met al een niet al te beste wedstrijd. Zondag a.s. komt koploper Laren "99 op bezoek en dient er van meet af aan uit een ander vaatje getapt te worden.
Gelukkig zijn er dan weer 3 basisspelers terug.

DAMES 1 WINNEN MET 3-1 VAN ARGON.

ASV"65 domineerde de gehele wedstrijd, maar was ongelukkig in de eindpass, waardoor er te weinig kansen ontstonden. Topscoorster Stephanie van der Spek kreeg evenwel een kans, doch had haar vizier nog niet op scherp. Jodi Marx vuurde nog een prachtige afstandspegel af, doch de voorsprong bleef uit. 

Het noodlot sloeg toe, want Argon kwam op een 0-1 voorsprong na een klein foutje van sluitpost Wenda Velzeboer, die overigens verder goed keepte. De Ankeveners stroopten de mouwen op en voerden de druk nog meer op. Het was Kim die prima als stofzuiger a la Jantje Wouters acteerde en veel intercepties op haar naam schreef, waardoor Jorieke Booij als centrale middenvelder goed haar spelletje kon spelen. Linkshalf Melanie Schouten speelde goed en degelijk. Invalster Petra van Doornik draaide voorin har directe tegenstander dol. Uiteindelijk boog Stephanie van der Spek de stand fraai om in een 2-1 voorsprong.

Na rust werd er iets met te weinig overleg aangevallen en zocht men teveel de drukte in het centrum op. Stephanie van der Spek scoorde ook nog haar derde Ankeveense treffer. Een overwinning van het collectief die hoger uit had moeten vallen.
De vreugde in de groep was er echter niet minder om.

VETERANEN SPELEN MET 2-2 GELIJK TEGEN VVGA.

The good old greens verzuimden in een veel te harde wedstrijd de volle winst te pakken. Zij misten teveel kansen.  Mede hierdoor en het te harde spel van de tegenstander ontstond er enige irritatie over en weer. 
Scheidsrechter Gerard Klarenbeek (de gebrilde Kuiper van de Wijdemeren) trad adequaat op en zorgde dat de harmonie binnen de lijnen goed bleef. Doelpuntenmakers waren Furdjel Immers en Marco van de Berg, welke laatste zich eveneens in sportieve zin onderscheidde.

WEDSTRIJD VAN DE F'JES WAS AFGELAST


ASV D2 - HET GOOI D3

Kou en regen was het devies. Alle jeugd was afgelast, alleen thuis ging het gewoon door. Doordat de D1 onverrichter zake terug uit Almere kwam, mocht de damesbrigade van Appie, te weten Mandy, Percy en Marit, bij de D2 meedoen.

Het spel ging prima gelijk op en nadat er enkele kansen gemorst waren, kwam ASV op 0-1 achterstand. Danny maakte vlak daarna gelijk met een droge knal: 1-1. Het Gooi had het betere van het spel en dat resulteerde in een 1-3 ruststand. Coach Jaco probeerde de onze zo te motiveren, dat er een hernieuwd ASV uit de kleedkamer kwam. Er waren mogelijkheden voor Joep, Max en Seth, maar het visier stond net niet scherp genoeg.

Er werd veel werklust op de mat gelegd, en vooral Jaïr ging voorop in de strijd met een paar medogenloze tackels. Toch ging t Gooi met de punten naar huis. De effectiviteit van de spitsen was groter en de eindstand gaf het verschil duidelijk aan: 1-7.

Toch een leuke pot voetbal en naar de toekomst gezien zit er nog duidelijk muziek in.

Programma zaterdag a.s.(8 februari.)
Altius D6 - ASV D2
Aanvang wedstrijd: 11.00 uur
Verzamelen om 10.20 uur op het parkeerterrein.

De routeplanner zegt 11 minuten reistijd.

Adresgegevens sportpark van Altius:
Sportcomplex Berenstein
Kininelaantje 6-7
1216 BZ HilversumMet sportieve groet,   Dick Blom