Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 3 februari 2013

Geplaatst 3 feb. 2013 10:16 door Hans Ankeveen   [ 26 jul. 2013 08:54 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
SCHEIDSRECHTER KOMT NIET OPDAGEN BIJ !E ELFTAL

Komende zondag speelt het 1e elftal de thuiswedstrijd tegen Batavia'90 uit Lelystad, aanvang 14,00 uur.
Er moet revanche gehaald worden, want de eerste competitiewedstrijd werd in Lelystad geheel onnodig verloren met 2-1.
 
2E ELFTAL VERLIEST AANSLUITING MET SUBTOP NA 2-0 NEDERLAAG TEGEN 't GOOI 3 

Het 2e elftal heeft zich een slechte dienst bewezen door van concurrent 't Gooi te verliezen.
De Ankeveners begonnen wat onwennig en slap aan de wedstrijd. 'tGooi domineerde en in de 18e minuut kon de spits van 't Gooi ongehinderd en heerlijk vrijstaand uit een corner de 0-1 binnenkoppen.

De Ankeveners probeerden het tij te keren door keihard te gaan werken, doch zij konden de defensie van de tegenstander niet in de problemen brengen. 't Gooi kreeg in de 30e minuut een niet te missen kans na balverlies van libero Jeroen de Vries, doch sluitpost Rowin de Jong redde katachtig.

De combinaties van de tegenstander waren fraai om te zien en de driehoekjes waren goed vertegenwoordigd.
De meeste Gooiers hadden zo te zien vroeger wel in het 1e gespeeld of althans dat niveau kunnen halen.
Vlak voor rust kreeg Fabian Blokker onverwachts een opgelegde kans, na stuntelig balverlies van de Gooi-goalie,doch zijn inzet was van een slappe hap gehalte en zo werd er thee gedronken met een 0-1 stand.

Na rust was ASV'65 zo nu en dan optisch wat sterker,doch erg onrustig in balbezit en teveel en te gehaast balverlies ontstond er,waardoor de Gooiers heel veel ruimte kregen bij tegenstoten.Wonderwel bleef het een wedstrijd, voornamelijk  door het goed verdedigen van Jeroen de Vries en sluitpost Rowin de Jong.
Helaas voor ASV'65 werd er in de 72e minuut een geweldig mooi doelpunt van Luuk Hilhorst afgekeurd (geweldige streep in de kruising in 1 keer  vanuit de lucht afgevuurd, na een evenzo mooie voorzet van Fabian Blokker) wegens buitenspel, hetgeen de referee niet in dank werd afgenomen, doch zijn bijnaam Arendsoog deed hij eer aan.
Een correcte beslissing dus.In de 79e minuut viel eigenlijk de beslissing toen een voorzet van rechts van 't Gooi van richting werd veranderd door Thijs Booi, waardoor Rowin uit positie en kansloos was en de linkerspits een simpel tikje nodig had om de eindstand op 0-2 te brengen.

Een verdiende maar zure nederlaag van het 2e elftal tegen een evenwichtiger 't Gooi.
Komende zondag zijn de mannen van Edwin Berends vrij.
 

VETERANEN VERLIEZEN MET 1-5 TEGEN KISMET

De veteranen zijn hun 2e competitiehelft slecht begonnen.In de rust keken zij al tegen een 1-3 achterstand aan en uiteindelijk moesten zij met 1-5 bakzeil halen.

De 3e helft was weer heel gezellig en dat maakte bijna alles weer goed. Hopelijk kunnen the good old binnenkort weer rekenen op de geroutineerde sluitpost Ton de Jong die momenteel aan het herstellen is.
Het enige jammere aan Ton is dat hij voor Feyenoord is.
Hij wil denk ik dan maar nog steeds niets met voetbal te maken hebben. In ieder geval spelen the good old komende zondag uit tegen FC Almere, aanvang 12.30.


 
DAMES 1 VERLIEZEN BEKERDUEL MET 0-6 TEGEN 'T GOOI 1 DIE EEN KLASSE HOGER SPEELT


In barre weersomstandigheden konden de Ankeveense dames hun tegenstander de eerste 20 minuten goed in bedwang houden en stonden positioneel goed. Al gauw zag je toch wel het kwaliteitsverschil tot uiting komen.

Het was in de 22e minuut toch de dekselse Jorieke Booi die op rechts keurig doorbrak en een fraaie lob losliet, hetgeen bijna de 1-0 voorsprong betekende. 'T Gooi werd sterker en twee afstandsschoten vanaf de rand 16 betekenden een 0-2 achterstand voor ASV'65.

De rust brak aan met een 0-4 achterstand, na een penalty en een zeer fraaie lob. Uiteindelijk werd het dus 0-6. De 2e helft zag men een hard werkend ASV'65 die bekwaam de schade tegen een zeer goede tegenstander beperkt hield. Dit geeft goede moraal voor de uitwedstrijd komende zondag tegen KVVA uit Amersfoort, aanvang 10.30.

Met sportieve groet,
Dick Blom