Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 7 en 8 december

Geplaatst 8 dec. 2013 10:18 door Hans Ankeveen   [ 19 aug. 2014 04:30 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL SPEELT MET 2-2 GELIJK

SPORTING"70 uit Utrecht was de gehele wedstrijd meer in balbezit en optisch sterker, doch de eerste helft waren de Ankeveners dreigender en kwamen er regelmatig gevaarlijk uit.
In de 24e minuut was het rechtsachter en uitblinker Mike Vonk die aan een prachtige rush van zo"'n 30 meter begon en een loepzuivere voorzet bij de 2e paal op linkerspits Yoeri Tol afleverde die beheerst via een strakke schuiver ASV'65 op een 1-0 voorsprong bracht.

Rechterspits Sherick Krind en linkermiddenvelder Prince George bleven via de counter een plaag voor de Utrechters.In de 44e minuut kwam Sporting via een penalty langzij na een handsbal binnen de 16.
Na rust voerde Sporting de druk op en combineerden er naar hartelust op los, doch de hardwerkende Ankeveners hielden stand, mede ook dankzij de uitstekende goalie Sander Schleiffert die veel rust en zelfvertrouwen uitstraalde en dat wist over te brengen op zijn ploeg.
ASV'65 kwam er niet echt meer uit en het was aan een verdedigingsfout van Sporting te danken dat Yoeri Tol weliswaar via een geweldige boogbal in de 67e minuut de 2-1 liet aantekenen.Sporting gooide er nog een schepje bovenop en de druk leek onhoudbaar en in de 73e minuut maakte Ted Torsing een overtreding binnen de 16 en via opnieuw een penalty werd de gelijkmaker binnengeschoten.

Torsing kreeg zijn 2e gele kaart en ASV'65 moest verder met 10 man.  Dit bleek evenwel in het nadeel van de Utrechters uit te pakken, want de zeer jonge en leuke ploeg kon hier tactisch niet goed mee omgaan.

Groot was de opluchting toen de goed leidende leidsman voor het einde floot.
Een door schorsingen en blessures gehavend ASV'65 heeft een geweldige teamprestatie geleverd en het maximaal haalbare eruit gesleept.Komende zondag is er de belangrijke uitwedstrijd tegen concurrent Achterveld


VETERANEN AFGEDROOGD MET 9-0
The good old greens zijn kansloos weggespeeld en hadden geen leuke middag in en tegen Sloterdijk.
Jodi Marx die bij gelegenheid goed inviel miste nog een grote kans.

JEUGD


ASV"65 D2 WINTERKAMPIOEN

Door een 9-3 overwinning tegen DOB zijn de mannen van Jaco Hagoort, Marcel de Jong en Gijs van Rijn winterkampioen.
Na de winterstop wordt dit team hoger ingedeeld en gaan zij op een heel veld ballen.Van dit team wordt veel verwacht in de toekomst.
Volgens seizoen zal er sinds jaren weer een C1 zijn en hopen ze dan op termijn klaar te stomen voor de A-1, waardoor er weer een stukje continuïteit komt richting de senioren.

Complimenten voor de jeugdtrainers Tim en Geurt Holdinga, Ragmer Teitsma, Jurjen Schouten en Yordi Blokker die momenteel weer iets moois aan het neerzetten zijn in Ankeveen.


Met sportieve groet,
Dick Blom.
Comments