Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 7 en 8 maart 2015

Geplaatst 8 mrt. 2015 12:55 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 08:43 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]

1E ELFTAL BEVINDT ZICH IN EEN FLOW NA DERDE OVERWINNING OP RIJ

Na de fraaie overwinning van vorige week met 0-6 tegen AS"80 werd er nu een puike overwinning behaald tegen de nummer 2 van de ranglijst Sporting"70.

In de eerste helft waren de gasten de bovenliggende partij.
ASV"65 hanteerde veelal de lange bal en vergat te voetballen en hierdoor leed men veel balverlies en kon het goed combinerende Sporting regelmatig snel een counter toepassen.

Aangezien de Ankeveense verdediging zeer sterk acteerde onder de gedreven leiding van captain en libero Yoeri Tol werd er geen tegentreffer geincasseerd.
Na rust werd het veldspel van ASV"65 duidelijk beter,  hetgeen voornamelijk kwam door de inbreng Benjamin Tol op het middenveld.

Hij stond niet in de basisopstelling aangezien hij te laat was. Er werd meer opgebouwd en het spel werd goed verlegd.Ballen in de diepte gingen nu laag i.p.v. hoog en dan zijn de snelle Ankeveense voorwaartsen op hun best.

In de 58e minuut was het Yoeri Tol die van achteruit met een mooie pass de op tijd in de diepte wegsprintende Bernio Dap bediende die vervolgens de Utrechtse goalie kansloos liet.

In de 67e minuut was het Benjamin Tol die Sherrick Krind in stelling bracht en die vervolgens zijn strakke voorzet door de knap voor zijn man gekomen Bernio Dap zeer fraai binnengeschoten zag worden en zo de stand op 2-0 bracht.

.Sporitng"70 was het spoor bijster en werd afgetroefd in de 2e helft op zowel felheid als door goed voetbal en kwam er niet meer aan te pas.
Prince Decker bepaalde de eindstand op 3-0 na wederom goed aangeven van uitblinker Yoeri Tol.

De 2e helft heeft het publiek ouderwets genoten van het het leuke, frisse en bij vlagen goede veldspel van de Ankeveners.

Een geweldige opsteker voor ASV"65 dat komende zondag tegen hekkensluiter Batavia"90 in Lelystad moet aantreden.Van onderschatting mag geen sprake zijn.

2E ELFTAL VERSPEELT 2 PUNTEN TEGEN AW

Het team van coach Theo Blokker heeft momenteel veel moeite met scoren en evenals tegen Nederhorst vorige week werd er ondanks het grote veldoverwicht en de vele kansen een 1-1 gelijkspel behaald.In tijd van twee weken zijn er 4 belangrijke punten verspeeld.

Kevin Jungermann, Finn van Hemert en Andrew Chaw kregen goede kansen om de score te openen. Uiteindelijk scoorde AW in de 68e minuut uit een counter de 0-1.

Daarna onstond er een groot Ankeveens offensief, maar door zeer onrustig spel en te weinig onderling overleg werd kans op kans om zeep geholpen.

Pas in de 84e minuut kwam de gelijkmaker van de voet van captain Robert van de Heuvel, na een goede assist van Finn van Hemert.Daarna nog hectische taferelen in de slotfase, waarbij AW bijna ook nog de volle winst pakte, maar goalie Mike Vonk redde fraai.

Al met al een niet scherp genoeg ASV"65 dat ruim had moeten winnen. 


C1G WINT DE TOPPER TEGEN ARGON MET 4-0

Het werd een leuke en open wedstrijd.De ploeg van Ab Splinter sprong wat beter met de kansen om.Rick Kreuning en Bram Schouten zorgden voor een 2-0 voorsprong..

Na rust een aandringend Argon, doch goed keeperswerk van Berend van de Bunt voorkwam een tegentreffer.
Bram Schouten scoorde een wonderschoon doelpunt en maakte aan alle illusies van Argon een einde.
Oscar de Wit bepaalde de eindstand op 4-0.Weer een mooie en verdiende overwinning en het was genieten op het ASV-complex met op de achtergrond muziek uit het draaiorgel vanaf de markt.

Met sportieve groet,

Dick Blom