Archief‎ > ‎

wedstrijdverslagen 8 en 9 november

Geplaatst 9 nov. 2014 13:40 door Hans Ankeveen   [ 19 okt. 2015 08:36 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
 1E ELFTAL MET 9-1 WEGGESPEELD

Tegen de nummer 4 op der ranglijst Waterwijk was het in het eerste kwartier nog een gelijkopgaande strijd.Lidiano Goedhart kreeg zelfs de beste kans om de score te openen in de 10e minuut, doch de Almeerse goalie redde fraai.
Daarna kwam Waterwijk in tijd van 20 minuten op een 3- 0 voorsprong.  Waterwijk maakte dankbaar gebruik van de ruimte die de Ankeveners heel naief tussen de linies lieten liggen.In de 43e minuut was het Prince Decker die na goed aangeven van Bernio Dap de 3 1 maakte en een minuut later kreeg ASV een penalty tegen en keek men met de rust tegen een 4- 1 achterstand aan.
Na de rust leunde Waterwijk achterover en counterde naar hartelust naar een 9- 1 zege toe en overklaste dus met name tactisch het te slap acterende ASV'65

2E ELFTAL WINT VOOR DE 7E KEER OP RIJ

In en uit tegen Weesp behaalde het keurkorps van Theo Blokker een ruime 0-4 zege.Captain en man of the match Robert van de Heuvel bracht zijn team persoonlijk op een 0-2 voorsprong.
Kevin Jungerman bepaalde de ruststand op 0-3.Het was Andrew Chaw die vlak voor tijd de 0-4 scoorde.

VETERANEN VERLIEZEN MET 5-2 VAN KOPLOPER DRC

DAMES OP DREEF MET EEN 3-6 OVERWINNING TEGEN VRIENDENSCHAAR

 

JEUGD C1G VERLIEST WIJDEMERENSE DERBY

Tegen 's-Graveland werd er met 0-3 verloren.In het begin was ASV"65 zoekende naar het juiste evenwicht en daar profiteerde 's-Graveland goed van door een 0-2 voorsprong te nemen.Daarna ging het gelijk op en voerde ASV"65 de druk op en heeft het hele team gevochten als leeuwen, doch zij wisten niet te scoren.Vlak voor tijd deed de tegenstander dit uit een counter wel en bepaalde de eindstand op 0-3.

D1 WINT MET 8-3 VAN HUIZEN D6

Het was Tydo de Jong die al heel snel ASV op een voorsprong zette, waarvan niet lang genoten kon worden want even later was het alweer 1-1. Keeper Danny Schouten redde nog een paar keer zeer fraai.Stan Wooldrik liet via een befaamd afstandsschot de 2-1 aantekenen.
Seth Romviel kopte vernietigend de 3-1 tegen de touwen.  
Vlak voor rust maakte Huizen de 2=3.Danny Schouten gaf zijn keeperstrui aan Abel Romviel en rondde keurig een steekbal van Joep van Rijn af en dat was de 4-2.De kleinste man van het veld Pax Verheijden kopte de 5 2 binnen.Huizen kwam nog terug tot 5 3, maar via nogmaals Seth Romviel, Pax Ver heijden en Danny Schouten werd het 8 3. Man of the match was Finn Wooldrik.

F1 SPEELT GELIJK MET 1-1 TEGEN ALTIUS

Een terechte puntendeling en een gelijkopgaande strijd waarbij goalie Eline Stutterheim in de beginfase een paar knappe reddingen verrichtte.Kansen voor ASV"65 waren er voor Patrikas Gudinovic en Mas Martens maar ook daar vonden ze een in vorm verkerende goalie op hun weg.
Vlak voor rust was het Rick van Rijn die uit een vrije trap snoeihard de 1-0 binnen pegelde.
Altius kwam in de tweede helft gevaarlijk opzetten.Aniek van Rijn en Steijn Clijdesdale voorkwamen knap een tegengoal.

Vlak voor tijd was het toch de behendige spits van Altius die de gelijkmaker langs Eline tikte. 

Met sportieve groet,

Dick Blom