Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 9 en 10 november 2013

Geplaatst 10 nov. 2013 14:18 door Hans Ankeveen   [ 19 aug. 2014 04:30 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
ALLES AFGELAST BIJ HEREN ZONDAG

Komende zondag moet het 1e elftal naar Utrecht om tegen De Dreef te spelen, aanvang 14.00 uur.Deze tegenstander heeft 2 punten meer vergaard dan het vlaggenschip van Marcel Cuiper en Roel Mulder, doch ook twee wedstrijden meer gespeeld.
Na de spectaculaire winst op Nederhorst vorige week krijgt ASV'65 aansluiting met de middenmoot als er gewonnen wordt tegen De Dreef. We gaan het vol goede moed en vertrouwen beleven.

DAMES 1 VERSLAAN HEKKESLUITER KVVA 2 MET 0-2.

De eerste 20 minuten waren gelijk opgaand.
De verdediging had geen moeite met de Amersfoortse voorwaartsen en vooral Kim die als linksback geposteerd stond viel op door haar loopvermogen en maakte weer de nodige meters. Na 25 minuten kwam ASV'65 beter in de wedstrijd en voerde de druk op, hetgeen in de 29e minuut tot de 0-1 voorsprong leidde.
Het was Jodi Marx die vanaf 20 meter de bal onhoudbaar in de linkerbovenhoek schoot. Merielle Terpstra passeerde knap twee tegenstanders, doch zag haar voorzet net niet aankomen. Jorieke Booy heerste op het middenveld en functioneerde perfect als verbindingsschakel.

Vlak voor rust knalde Stephanie snoeihard de 0-2 tegen de touwen, na een lepe dieptepass van Jodi Marx.
Na rust vergat ASV'65 te blijven voetballen en werd er een soort van Engels flipperkastvoetbal gespeeld.
Hierdoor werd de score niet verder uitgebouwd. Er werd wel keihard gewerkt, waardoor de overwinning geen moment in gevaar kwam.


JEUGD

E1 VERLIEST MET 11-0 VAN WEESP E9

Weesp stond op de 2e plaats in de poule en was heer en meester. Ondanks goed verdedigend werk van Finn en Rick Buitendijk en goed keeperswerk van Ignas Gudinovic waren de aanvalsdriften van Weesp niet af te stoppen en keek men al snel tegen een 2-0 achterstand aan.

Op het middenveld hadden de Ankeveners het erg zwaar en Fabienne Schouten en Leander Waals werkten keihard en kregen vrijwel geen gelegenheid om een aanval op te bouwen.
Tim en Finn deden voorin wat zij konden, maar brachten de solide tegenstander niet in gevaar.
De ruststand was 5-0 en ondanks een paar geweldige reddingen van Fabienne Schouten,die de 2e helft het doel verdedigde werd het uiteindelijk een 11-0 eindstand.
De inzet was uitstekend en van een dergelijke goede tegenstander met 11-0 te verliezen is echt geen schande.
Goed gedaan met zijn allen en een compliment voor de werklust.


D1 G WINT MET 1-7 VAN BATAVIA D4

ASV"65 begon stroef en pas na 10 minuten spel werd het een geoliede machine.
De ruststand brak aan met een 0-4 voorsprong en was te danken aan ondermeer goede assists van Rick Kreuning en Damien van Loon op de goalgetter en man in vorm Max Walrave.
Na rust werd het rommelig en wilde iedereen een doelpunt gaan maken, waardoor de organisatie wegviel en er niet meer als ploeg gespeeld werd. Hierdoor viel de overwinning lager uit dan had gemoeten en moest men zelfs een tegen goal incasseren. Mika Glijn en Max Walrave scoorden er nog koelbloedig op los en bepaalden de eindstand op 1-7.

Zuidvogels D10 - ASV D2

Dit keer tegen het eerste jaars D-meisjesteam van Zuidvogels. De coach had er op gehamerd om netjes te blijven voetballen en de bal rustig over te spelen, maar ASV was hier en daar nog erg slordig en makkelijk. Er was helemaal geen tegenstand en het was maar goed dat de keepster van de tegenstander er nog een stuk of 20 uithield, want dat had de uitslag helemaal door het dak geschoten.

Doelpunten werden eerlijk over de twee helften verdeeld. 11 voor rust en 11 na rust. Tydo en Danny keepten beide één helft, maar we hadden het net zo goed zonder keeper kunnen doen. Doelpuntenmakers: Joep 2x, Pax 5x, Danny 2x, Seth 3x, Tydo 2x, Stan 7 en Abel 1 doelpunt.

Programma zaterdag a.s.(16 november)

ASV D2 - Argon D7 (meisjes)

Aanvang wedstrijd: 9.30 uur
Graag allen aanwezig: 9.00 uur

Kantinedienst: Ouders van Abel en Seth
Kantinedienst graag aanwezig om 8.45 uur.

Diegene die de kantinedienst moet draaien kan het tasje
met het wisselgeld en de sleutels ophalen bij Monique
Souverijn (Stichts End 16 a) op de vrijdag ervoor.Met sportieve groet,
Dick Blom