Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen jeugd zaterdag 30 maart 2013

Geplaatst 27 mrt. 2013 00:44 door Admin Asvankeveen   [ 26 jul. 2013 08:42 bijgewerkt ]
ASV E1 - Wasmeer E5

De voetbalonrust begon al vroeg op zaterdagochtend. Er was bar weer voorspeld, oostenwind met een gevoelstemp. Van -15, terwijl het net lente was geworden. De F-jes waren vanwege de kou afgelast, maar zelfs de Pétanque trotseerde de kou, dus konden onze E-tjes niet achterblijven. Een zacht zonnetje zorgde voor een prima veld, en met drie lagen kleren aan was het prima vol te houden. Tydo en Damien waren geblesseerd, dus we hadden acht man. Wasmeer had er ook acht, dus lekker acht tegen acht.

Joep had de avond ervoor in de Arena gezien hoe het niet moet. Dus niet rustig overtikken, maar direct ten aanval. Binnen één minuut spelen, na een één-tweetje met Max schoot hij de 1-0 binnen en even later volgde Max zijn voorbeeld: 2-0. Bij een uitbraak van Wasmeer moest keeper Danny het antwoord schuldig blijven op een onhoudbaar schot van de spits: 2-1. Met een bekeken schuiver zette Max ASV weer op twee doelpunten verschil, maar Wasmeer zette aan en maakte 3-2. De vondst om Stan naar achter te halen was geniaal van de coach, want daardoor bouwde ASV de voorsprong tot de rust naar 5-2, weer twee keer Max.

Na de pauze ging Stan op doel. Danny had als keeper goed geanalyseerd waar de ruimte lag, want na rust scoorde hij een glaszuivere hattrick: 8-2. Daarna ging ASV geheel van positie wisselen. Dat leverde veel lol op, maar geen doelpunten. Pax, Ruben en Joep gingen in de verdediging, en Luca, Max, Danny en Jaïr wisselden middenveld af met aanvallen. Stan hield de tweede helft zijn doel schoon, en vlak voordat de scheids affloot, maakte Max zijn vijfde: 9-2

Zaterdag a.s. is er schoolvoetbal en die week erna moeten we tegen de medekoploper Victoria E12
Vergeet ook niet om je af te melden voor trainen, als je niet kunt.

Programma zaterdag (6 april)

Victoria E12 - ASV E1
Aanvang wedstrijd: 12.00 uur

Verzamelen om 11.15 uur op het parkeerterrein
bij de markt. De routeplanner zegt 14 minuten reistijd.

Adresgegevens HC en FC Victoria:

Paviljoen Victoria
"t Jagerspaadje 26
1231 KJ Loosdrecht

Prettig weekend !

"t Gooi F3 - ASV F1

Wegens de kou was de wedstrijd afgelast.

Programma zaterdag a.s.(6 april)

ASV F1 - Bloemenkwartier F1
Aanvang wedstrijd: 9.30 uur
Graag om 9.00 uur aanwezig zijn op Sportpark ASV

Kantinedienst: De ouders van Dylan
Uiterlijk 8.45 aanwezig !

Wastas: De ouders van Jasper

Tot zaterdag !