Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen jeugd zaterdag 6 april 2013

Geplaatst 8 apr. 2013 07:20 door Admin Asvankeveen   [ 26 jul. 2013 08:40 bijgewerkt ]
ASV E1 - FC Breukelen F5

Vandaag stond er een bekerwedstrijd op het programma. Damien was nogsteeds geblesseerd. Besloten werd om met 8 tegen 8 te voetballen. Hadden wij nog één wissel en Breukelen geen. Dat kwam goed uit, want toen scheids Martijn de wedstrijd in gang floot, had Joep zijn voetbalschoenen nog niet aan. Goede rede om als wissel te beginnen. Gelukkig was hij net op tijd terug uit de kleedkamer om te zien hoe Stan scoorde. 

Max nam een corner van rechts, Stan sprong de lucht in en kaatste de bal met zijn knie in het doel: 1-0 En niet veel later pikte ook Max zijn goaltje mee door de bal om de doelpaal heen te krullen: 2-0 Het leek een makkie te worden, maar dat was te makkelijk gedacht. De keepster van Breukelen hield daarna heel veel goed ingeschoten ballen uit haar goal. En Max was even uit het veld geslagen, toen hij van dichtbij een bal hard op zijn neus kreeg. Gevolg: bloedneus. Pax nam even de honneurs in de spits waar en pikte ook direct een goaltje mee door een geloste bal van de keepster te verzilveren. Danny, die tot dan toe nog weinig te doen had gehad als keeper, liet zich vlak voor rust verrassen door de spits van Breukelen. Hij bleef het antwoord schuldig op een droge knal. Zo was het rusten met 3-1.


Na de rust kwam Stan op doel en Danny in de spits. Maar hoe ze het ook probeerden, ASV kwam nauwelijks meer voor de goal. Tydo, Ruben en Pax hadden moeite om de spitsen te bereiken. Breukelen werd sterker en na enkele reddingen moest ook Stan twee keer capituleren. 3-3 met nog tien minuten te gaan. ASV moest alle zeilen bijzetten om niet op achterstand te komen. Jaïr en Luca moesten regelmatig opruimwerkzaamheden verrichten, waarbij de krachtige slidings van Luca zeer effectief waren. Met bloed, zweet en tranen werd de 3-3 over de streep getrokken en moesten penalties de beslissing brengen voor de voortgang in het bekertoernooi.

Elk team moest 5 penalties nemen. Gelukkig was Stan in een bloedvorm. Na de vijf penalties stond het 3-1 voor ASV dankzij Max, Joep en Tydo. En uiteraard keeper Stan. Grote klasse, mannen !

Programma zaterdag (13 april)

FC Hilversum E2 - ASV E1
Aanvang wedstrijd: 9.30 uur

Verzamelen om 8.45 uur op het parkeerterrein
bij de markt. De routeplanner zegt 10 minuten reistijd.

Adresgegevens FC Hilversum:
Sportpark Crailoo 28
1222 AA Hilversum

ASV F1 - Bloemenkwartier F1

Rond negenen verzamelden de onzen zich, met een lekker zonnetje aan de hemel, maar koud was het wel. De rijp lag nog op het veld. De scheids floot de wedstrijd om klokslag half tien in gang en het spel golfde op en neer. De tegenstander was hier en daar wel een koppie groter, maar keeper Tim wist zijn
doel tot de rust schoon te houden. De keeper van Bloemenkwartier trouwens ook dus bij de thee was het 0-0.

Fabiënne ging de tweede helft keepen. Bloemenkwartier had wat tactische omzettingen en stapelde direct kans op kans en de eerste drie schoten kon Fab nog keren, op het vierde schot had zij geen verweer meer. 0-1. ASV kon zich dit niet op de kop laten zitten en met een ziedend schot trok Tim de partijen weer op gelijke hoogte. Maar aan het eind van de wedstrijd was ASV ook aan het eind van zijn krachten. Bloemenkwartier gaf nog even gas en scoorden er nog twee. Einduitslag: 1-3.

Programma zaterdag a.s.(13 april)

Victoria F22 - ASV F1

Aanvang wedstrijd: 12.00 uur
Verzamelen om 11.15 uur op het parkeerterrein
bij de markt. De routeplanner zegt 13 minuten reistijd.

Wastas: Ouders van Sem
Adresgegevens sportpark:
Victoria Paviljoen
"t Jagerspaadje 26
1231 KJ Loosdrecht

Tot zaterdag !