Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen van 30 november en 1 december

Geplaatst 1 dec. 2013 14:27 door Hans Ankeveen   [ 19 aug. 2014 04:30 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL SPEELT MET 4-4 GELIJK TEGEN AS'80

ASV begon slap aan de wedstrijd en het was aan stand- in keeper Ton de Jong (59 jaar pas) te danken dat het tot de 18e minuut 0-0 bleef. Verdediger Ted Torsing, die terug kan zien op een goede wedstrijd passeerde onfortuinlijk good old Ton zelf. 

In de 26e minuut was het een fraaie pass van Fabian Blokker op de lepe Ivo van Velthoven,die linkerspits Jordi Blokker in stelling bracht, die via een droge knal de 1-1 liet aantekenen.  In de 37e minuut was het Prince George die Ivo van Velthoven op volle snelheid op rechts de diepte instuurde en zijn strakke voorzet op de inkomende Sherrick Krind, werd op zeer fraaie wijze binnen geschoten en bepaalde zo de ruststand op 2-1.  In de 59e minuut scoorde AS'80 uit een goed genomen vrije trap via de binnenkant van de paal de 2-2. 
Even later was het de als linkermiddenvelder geposteerde Prince George die na een sierlijke rush subliem uitblinker Sherrick Krind in stelling bracht, die op snelheid 2 verdigers uitkapte en zeer fraai de Almeerse goalie het nakijken gaf.
In de 79e minuut scoorde invaller Andrew Chau vanaf rechts een wonderschoon doelpunt in de linkerbovenhoek, na een wervelende spectucalaire combinatie, waarbij het 1 keer raken perfect werd uitgevoerd. 
De buit leek binnen bij een 4-2 stand, maar uiteindelijk hadden de Ankeveners niet het gogme om deze voorsprong vast te houden en werd het 1 minuut later 4-3 en in de 89e minuut toch nog 4-4.
Weliswaar over 90 minuten een terechte uitslag maar wel zuur dat je het aan het einde zo weggeeft.
Een compliment aan het gehele team van ASV'65 voor de werklust en de veerkracht welke er vanaf de 18e minuut getoond werd.
Voorstopper Benjamin Tol was man of the match en het publiek was de grote winnaar.

Komende zondag is er de thuiswedstrijd tegen Sporting'"70 uit Utrecht.


2E ELFTAL VERLIEST MET 7-3

In Almere was Waterwijk 5 een maatje te groot voor de Ankeveners.
Er werd veel strijd geleverd ondanks dat het nooit een echte wedstrijd werd. Doelpuntenmakers voor ASV'65 waren Andrew Chau,Olivier Tol en Mark Koekoek.Gelegenheidsgoalie Roy Blokker weerde zich knap.


VETERANEN WINNEN MET 5-4 VAN BATAVIA'90

Het collectief van the good old greens won het het uiteindelijk van de grillige individualisten uit Lelystad.Goalie Edwin Hilhorst heeft zijn doel uitstekend verdedigd.
Jantje Griffioen onderscheidde zich door zijn balvastheid en de terrier Ragmar Teitsma was terug van een blessure en domineerde op het middenveld.Uitblinkers achterin waren Rene van Houten en Joost Botterman.Topscorer Marco van de Berg komt langzaam weer in vorm en scoorde er 3.

De overige treffers kwamen van de voet van Sander Littbarski en Marco Maher.Geurt Holdinga en Luuk Fine waren afwezig,hetgeen de eenheid ten goede kwam.


JEUGD-- D1G VERLIEST MET 4-5 VAN ALTIUS D7

Mika Glijn en Stan Wallenburg zorgden in het begin voor veel gevaar, doch er kwam geen doepunt uit.
De tegenstander nam het initiatief over en was wel productief en zo brak de ruststand aan met 0-3.ASV'65 kwam de 2e helft furieus uit de startblokken en Mika Glijn scoorde al snel fraai de 1-4.
Altius werd overdonderd en het was Max Walrave die uit enkele mooie uitvallen en counters een mooie hattrick  alleverde en zo de stand naar 4-4 wist te tillen.
De Ankeveners leken af te stevenen op de overwinning, doch in de slotfase waren het de gasten die toch met de 3 punten huiswaarts keerden en de eindststand op 4-5 brachten.

Mika Glijn en Mandy Schouten waren vanwege  hun inzet en fanatisme respectievelijk man and woman of the match.
Zij namen hun team steeds weer op sleeptouw.NVC D7 - ASV D2

Eindelijk weer eens een spannende competitiewedstrijd. We begonnen 8 tegen 8 en de onzen waren nog wat aan het uitslapen vanwegen het discozwemmen van de avond ervoor. Het stond al snel 1-0 voor de meiden van NVC.

Seth schoot bekeken de 1-1 binnen en ASV ging beter combineren. Dat resulteerde in twee treffers van Stan. Toen werd er gemakzuchtig gevoetbald en daar profiteerde NVC optimaal van. De spits maakte binnen drie minuten 2-3 en 3-3. Toen was het rust en ruilde Danny de keepers-handschoenen met Tydo en hulpcoach Marcel had een fraaie donderspeech voorbereid. En met resultaat. ASV
speelde veel fanatieker. 

Pax tekende voor 3-4 en Stan schoot, na een fraaie pass van Joep snoeihard de 3-5 binnen. NVC scoorde 4-5. Danny bekroonde zijn wedstrijd met een mooie goal 4-6. Abel maakte het zevental com-
pleet. Vlak voor tijd bepaalde NVC de eindstand in 5-7.

Tegen DOB, aanstaande zaterdag, zal er met dezelfde positieve instelling en werklust gespeeld moeten worden, om het winterkampioenschap veilig te stellen.

Programma zaterdag a.s.(7 december)
ASV D2 - DOB D2

Aanvang wedstrijd: 9.30 uur
Graag allen aanwezig: 9.00 uur
Kantinedienst: Ouders van Tydo
Kantinedienst graag aanwezig om 8.45 uur.

U kunt het tasje met het wisselgeld en de sleutels afhalen bij Monique Souverijn.


Met sportieve groet,
Dick Blom