Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen zondag 28 april 2013

Geplaatst 28 apr. 2013 13:06 door Hans Ankeveen   [ 25 jul. 2013 13:37 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL HAALT UIT MET 7- 2

Het 1e elftal was heer en meester in de uitwedstrijd tegen het zwakke KVVA uit Amersfoort. Het werd de wedstrijd van de gemiste kansen en er had eigenlijk met dubbele cijfers gewonnen moeten worden. Maar het zijn in ieder geval weer drie belangrijke punten in de race om de derde periodetitel.

Het blijft spannend en ASV'65 doet goed mee en wenst niet om des keizers baard te spelen. Nog twee wedstrijden te gaan en dat moeten echt 6 punten zijn en dan nog is men afhankelijk, maar het is mogelijk om de nacompetitie te halen. De rust brak ondanks dit met 1-1 aan en in de 52e minuut stond het zelfs nog 2-2.
Uiteindelijk kwamen de Ankeveners laat op stoom en hielden KVVA zelf in de wedstrijd. De Ankeveners domineerden maar mogen zich zelf toch wel verwijten dat ze de wedstrijd niet eerder hebben beslist en dat ze betere zaken hadden kunnen doen t.b.v. het doelsaldo wat straks ook nog wel eens belangrijk kan zijn.
In ieder geval was het klasseverschil te groot en vraag je je dan wel gelijk af, hoe het mogelijk is dat zo'n tegenstander nog twee keer tegen kan scoren.

Sander Littbarski verving goalie Mike Vonk, die vanwege een korte vakantie ontbrak en deed dit naar behoren. Doelpuntenmakers voor ASV'65 waren Yoeri Tol(3x) prince George(2x), Robert van de Heuvel en Rao Petzold.
 
Komende zondag is er de thuiswedstrijd tegen SEC uit Soest, aanvang 14.00 uur en kan de onnodige uit nederlaag weggespoeld worden met een klinkende overwinning.

2E ELFTAL VERLIEST MET 3-2 TEGEN WATERWIJK 5
 
Het 2e elftal zit een beetje in de hoek waar de klappen vallen en moeten ook hun beste spelers afstaan aan het 1e elftal hetgeen een goede en normale zaak is, want zo hoort het in een selectie. Het enige verwijt dat men elkaar kan maken dat er afgelopen donderdagavond te weinig spelers getraind hebben, terwijl de week daarvoor er op volle oorlogssterkte getraind is.

Over deze wedstrijd heb ik verder geen details.
Komende zondag  is er om 11.00 uur de thuiswedstrijd tegen Buytenboys 4.
 
VETERANEN VERLIEZEN MET 3-0

The good old greens moesten uit tegen TOS Actief aantreden en moesten een 3-0 nederlaag incasseren en staan weer met beide benen op de grond. Het werd een leuke wedstrijd met een veel te lief spelend ASV'65, dat dacht het varkentje wel even te wassen.

Onfortuinlijk weliswaar kwamen de Ankeveners in de 16e minuut op een 1-0 achterstand en even later was het de niet af te stoppen spits van TOS Actief die zeer fraai de 2-0 binnenschoot. Deze speler maakte het puma-verschil tussen beide teams. Toch combineerde the good old best aardig, maar het rendement was veel te laag en de aanvallen waren te voorspelbaar. Geurt Holdinga speelde een acceptabele wedstrijd op het middenveld en Wim Reijmerink moest helaas in de rust geblesseerd uitvallen. Uiteindelijk viel vlak voor tijd nog de 3-0 en gelaten werd er de plezierige derde helft ingegaan.

Marcel de Jong wilde nog geblesseerd van het veld stappen, doch de referee was hem voor en floot voor het eindsignaal. Hierdoor heeft Marcel al voor de tweede keer een hele wedstrijd uitgespeeld,  het moet niet gekker worden.


DAMES 1 VERSLAAN KVVA 3 MET MONSTERSCORE

De dames domineerden in deze wedstrijd en lieten zien niet voor niets lijstaanvoerder  te zijn. Het werd een klinkende 0-9 overwinning tegen de dames uit Amersfoort, die constant onder druk werden gehouden en geen ruimte kregen om op te bouwen, laat staan fatsoenlijke combinaties te bewerkstelligen.

In de 4e minuut was het al bingo toen Melanie een fraaie dieptepass afleverde op de zeer rendementvolle Stephanie, die zeer koelbloedig inschoot en de 0-1 liet aantekenen.

In de 10e minuut was het na een mooie aanval op rechts wederom Stephanie die 0-2 maakte.
Het klassenverschil tussen beide teams was te groot. Voor rust maakte Stephanie nog de 0-3(hattrick) en de 0-4 via een zeer fraaie lob. Na rust waren het Lisa Marx, Marielle Terpstra, topscoorster Jorieke Booij, wederom Stephanie die haar productie op 5 bracht en Els Hilhorst-Ruitenbeek die de eindstand naar 0-9 tilden.

Komende zondag is er de thuiswedstrijd tegen VVZA 1 uit Amersfoort, aanvang 11.00 uur.

Met sportieve groet,
Dick Blom