Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslagen zondag 3 maart 2013

Geplaatst 3 mrt. 2013 13:03 door Hans Ankeveen   [ 26 jul. 2013 08:53 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL WAS VRIJ

Het 1e elftal speelt donderdag 7 maart a.s. de thuiswedstrijd tegen PVC uit Utrecht,aanvang 19.30 uur.
Zondag de 10e maart hebben zij de uitwedstrijd in Amersfoort tegen KVVA op het programma staan,aanvang 14.00 uur.

2E ELFTAL HAALT UIT MET MONSTERSCORE EN WINT MET 11-2

Het 2e elftal moest thuis tegen Forza Almere 4. Al gauw werd duidelijk dat het klasseverschil tussen beide teams erg groot was. ASV'65 zette de toon en domineerde de hele wedstrijd.

Het 2e elftal  onder leiding van coach Edwin Berens komt steeds meer op stoom en dat belooft nog wat voor de 2e competitiehelft. Het werd letterlijk een walk over. 
Na 14 minuten was het al 4-0 voor de Ankeveners.
Forza kwam nog terug tot 4-2, maar bij 5-2 was het verzet uit Almere gebroken en stoven the boys van het 2e freewheelend op een 11-2 overwinning af. 

Doelpuntenmakers waren--Tim Holdinga, Roy Blokker, Robert van de Heuvel, Fabian Blokker, Mike Vonk (5 stuks) en Forza scoorde 2 maal in eigen doel. Fabian Blokker onderscheidde zich met 5 assists, verder was er nog een fraaie assist van Niki.

Uitblinker was de helaas niet scorende Victor Willems, die 14 dagen tegen 't Gooi fraai scoorde maar de starre referee constateerde buitenspel en het feestje van Victor ging helaas niet door. Scheidsrechter Herman Blokker floot een goede wedstrijd.

Komende zondag is er de uitwedstrijd tegen Roda''46 5, aanvang 13.00 uur, welke met veel vertrouwen tegemoet kan worden gezien.


DAMES 1 WINNEN KNAP MET 1-0

De dames moesten thuis aantreden tegen Maarssen 2. De 1e helft had ASV'65 het betere van het spel en probeerde de tegenstander onder druk te zetten, hetgeen goed uitpakte. Maarssen kwam vrijwel niet meer op de helft van de tegenstander en moest achteruit vanwege het aanhoudende pressievoetbal van de Ankeveners.

In de 25e minuut was het Jodi Marx die na een dieptepass goed doorzette,doch haar inzet werd knap gepareerd door de goalie van Maarssen. De alert meegekomen Jorieke Booij onderschepte de afvallende bal en haalde vernietigend en onhoudbaar uit en bracht ASV'65 op een verdiende 1-0 voorsprong, waarmee ook de rust aanbrak.

Na rust een iets beter startend Maarssen, doch de Ankeveners stroopten de mouwen op en compenseerden dat door keihard te gaan werken. Els Hilhorst-Ruitenbeek onderscheidde zich hierbij en ging voorop in de strijd. Marielle Terpstra bewees dat zij ook in de spitspositie goed uit de voeten kan en speelde heel dreigend een puike 2e helft. Stoomlocomotief Madouc Boermeester haalde een paar keer fraai de achterlijn en stichtte daarmee veel gevaar.

Wenda moest nog 1 keer handelend optreden, na een inzet van de spits van Maarssen, maar verder gaven de Ankeveners geen kansen meer weg en hield de achterhoede bestaande uit Lisa Marx, Emma Blokker, Tiffany van Melsen en Denise de Bruijn goed stand.
Een verdiende overwinning met goed spel in de 1e helft en tomeloze inzet in de 2e helft.
Complimenten dames.

Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen Achterveld 2 op het programma, aanvang 13.15 uur.
 
DAMESVOETBAL WIL ZICH VERSTERKEN IN DE BREEDTE MET NIEUWE LEDEN

Hoewel het ledenaantal er momenteel goed voor staat lijft ASV'65 graag nieuwe enthousiaste leden in en staat open voor nog meer groei. Onder de bezielende leiding van de trainers Dennis Rijkse en Victor Willems
wordt er op dinsdagavond (20.00 uur tot 21.30 uur) en op donderdagavond (19.30 uur tot 20.30 uur) deskundig, leuk en fanatiek getraind.
Kom eens een kijkje nemen op de training en neem je voetbalschoenen mee.
Het damesvoetbal is momenteel de snelst groeiende tak van sport.

Het 1e elftal doet het dit seizoen in de competitie erg leuk en het enthousiasme straalt ervan af.
Kun je niet elke week, schroom dan niet om je aan te melden, want alles is mogelijk en bespreekbaar.
Voor meer informatie kun je telefonisch contact op nemen met de leidster Ans Kamer 


Met sportieve groet,

Dick Blom