Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslag jeugd zaterdag 11 mei 2013

Geplaatst 16 mei 2013 00:53 door Admin Asvankeveen   [ 25 jul. 2013 13:39 bijgewerkt ]
ASV E1- Victoria E12, scheidsrechter Geurt Holdinga

Het 10-tal was compleet en al vroeg aanwezig. Na een serieuze warming up en teambespreking door Tim in de kleedkamer begonnen we strak op tijd. Vooral de eerste helft was erg spannend, Danny had al snel een grote kans, maar schoot hard op de lat. Gelukkig scoorde Max wel snel zodat de spanning er een beetje af was. Daarna was het over en weer met veel kansen voor ASV, maar net zo veel missers. Stan kreeg het nodige te verduren, maar hield zijn doel lang schoon. 

Op slag van rust sloeg Victoria toe (1-1), zodat er wat te bespreken was in de rust. Na rust wilde Victoria 8 tegen 8 spelen, dus geen wissels meer voor hun. Stan kwam in het veld en Joep op doel. Nu kwam er weer wat meer kracht van achteruit, ook door een man meer op het middenveld. Zo kon er weer opgebouwd en overgespeeld worden met weer 2 doelpunten van Max als resultaat. 

Tydo en Pax op het middenveld speelden een prima wedstrijd. Jaïr en Luca hielden het tuintje van Joep schoon. Joep had een paar mooie reddingen, maar kon niet voorkomen dat ook Victoria nog scoorde. Op het einde nog twee fraaie doelpunten van Stan en Ruben, die eindelijk zijn zenuwen de baas was. Mooi gedaan Ruben! Ook dankzij het harde werken van Damien, die op 3 verschillende posities speelde. Ondertussen waren het veld en de bal zo glad geworden, dat Joep een vervelend stuiterballetje er nog net langs liet glippen. 

Geurt telde nog 3 seconden blessuretijd bij en floot toen snel af: einduitslag 5-3! 
We staan nu echt bovenaan (24 uit 8) boven Victoria E12 (18 uit 7). 
We moet nog 2 wedstrijden inhalen (Victoria E12 uit en Hilversum E2 thuis).