Archief‎ > ‎

Wedstrijdverslag Zondag 2 juni

Geplaatst 2 jun. 2013 13:43 door Hans Ankeveen   [ 25 jul. 2013 13:37 bijgewerkt door Admin Asvankeveen ]
1E ELFTAL GROEPSWINNAAR VAN DE NACOMPETITIE

In de wetenschap al gepromoveerd te zijn moest ASV'65 aantreden in en tegen Purmerland. Het werd onder prachtig mooie weersomstandigheden een waar sportief voetbalfeest met heel veel publiek en eindigde in 3-3, waardoor Purmerland eveneens naar de 4e klasse promoveert.

Met de touringcar van De drie dorpen werd met veel supporters richting gezet naar het waterrijke Purmerland in de gemeente Landsmeer. Davey Brouwer,Prince George en Marco de Vries waren de doelpuntenmakers.

Scoreverloop was 0-1. 1-1, 1-2(russtand), 2-2, 3-2 en 3-3. Beide teams werden na afloop op het veld gehuldigd en coach Hamid werd in de moddersloot naast het voetbalveld gegooid.Hilarisch gezicht en verloor daarbij helaas zijn bril,  hetgeen hem uiterlijk wel ten goede kwam. Na afloop een klein beetje feest met Purmerland gevierd om vervolgens weer snel met de bus naar Ankeveen af te reizen om een rondrit met de platte kar door het dorp te maken, met muziek, waarbij er veel ontlading vrij kwam en er een waanzinnig te gekke sfeer ontstond.

Gezellig bij Bollie Blooper even geborreld om vervolgens af te zakken naar het Wapen van Ankeveen om aldaar met een lekkere maaltijd en een paar drankjes na te genieten van een prachtige dag, maar ook van een fantastisch seizoen.

Nogmaals voor het eerst in de geschiedenis speelt ASV'65 komend seizoen in de 4e klasse en iedereen heeft daar veel zin. Iedereen heeft op zijn of haar manier zijn steentje bijgedragen aan dit succes en gaan met zijn allen nu gas terug nemen om er straks weer met volle overgave en energie weer te staan en verheugen ons op de streekderbys welke komen gaan, als we tenminste in de 4e klasse G ingedeeld worden, hetgeen we gaan verzoeken aan de KNVB.

Wij hopen dat Nederhorst en 's-Graveland ons voorbeeld zullen volgen.

Met sportieve groet,
Dick Blom