Archief‎ > ‎

Winter Club Team Competitie Mazijk

Geplaatst 7 okt. 2013 01:39 door Admin Asvankeveen   [ 4 apr. 2014 02:32 bijgewerkt ]
Zaterdag 5 oktober is een begin gemaakt aan de Winter Club Team Competitie 
seizoen 2013 – 2014.

Het team van ASV Petanque’91 begon gelijk met een uitwedstrijd tegen Mazijk de Petanque uit Wijk bij Duurstede. Doordat Henk Wielick in het ziekenhuis ligt viel Piet van Leyen voor hem in en Ben Berends werd vervangen door zijn zoon Edwin vanwege zijn kermis organisatie. Deze 2 spelers waren zeker geen verzwakking en zij zorgden ervoor dat ASV goed uit de startblokken kwam.

Deze competitie wordt normaal gesproken verspeeld in de hal maar door het mooie weer werd er besloten om buiten de wedstrijden te spelen. Mede door het thuisvoordeel kon Mazijk in de 1ste  ronde 2 van de 3 wedstrijden winnen maar  daarna kwam ASV sterk terug.

Door 2 overwinningen en 1 nederlaag werd de 3 ronde ingegaan met een 3-3 tussenstand. In deze laatste ronde zat het ASV helemaal niet mee want bij een 9-10 stand kon men de partij uitschieten maar helaas er bleef 1 punt over. 10-10. 


De laatste werp ronde kwam de bal
niet goed terecht en de tegenstander profiteerde voor de 100% en zei dank jullie wel want dit hadden we niet verwacht.10-13

Bij de andere wedstrijd werd bij de stand 11-11 een vergissing gemaakt met de bal keuze. Men dacht zijn eigen bal op te spelen maar helaas het was de tegenstander en ook deze zei dank je wel hier hadden wij niet op gerekend.

Het laatste team won wel een zodoende werd eer een onterechte 5-4 nederlaag geleden. Terugziende een goede wedstrijd dag en volgende keer beter.

Zaterdag 19 oktober wordt de 2de ronde gespeeld en wel weer een uitwedstrijd tegen Les Cailloux uit Zeist.

Namens het team,

Wim Bornhijm