Archief‎ > ‎

Winter Club Team Competitie zaterdag 8 december 2012

Geplaatst 19 dec. 2012 02:11 door Admin Asvankeveen   [ 29 jul. 2013 07:43 bijgewerkt ]
Zaterdag 8 december was het de 5de wedstrijddag van de WCTC. Het was echt winter. De wegen waren schoon maar eromheen was het een groot winter landschap. Zeer mooi en een genot om naar Soest te rijden waar we moesten aantreden tegen de Gemshoorn. Deze ploeg staat op een gedeelde 1 ste plaats dus aan ons de taak om ze te verslaan. Na een kopje koffie en even ingespeeld te zijn werden de wedstrijden om 13.00 uur gestart. 

Het 1ste team was in een mum van tijd klaar en na 5 werpronden was de eindstand 13-2 in het voordeel van ASV. Het 3de team deed er iets langer over maar verloor hun partij met 4-13 dus een tegenvaller. Het 2de team speelde een partij die zo goed was dat het niet te voorspellen was wie er zou winnen. Na 1,5 uur was het dan zover en werd er helaas met 12-13 verloren. De tegenstander gaf wel toe dat het ook andersom had kunnen zijn.

Na een koffie pauze werd de 2de ronde gespeeld en hierin was team 3 na een kwartier klaar en won met 13-0. Het 2de team revancheerde zich door hun tegenstander na ruim een uur terug te sturen naar de kantine met een 13-6 nederlaag. Het 1ste team speelde deze dag verder voor Sinterklaas want door pech en fouten kreeg de tegenstander de punten in de schoot geworpen en verloor dit team dus met 7-13. Ook in de 3de ronde had dit team geen geluk. Men spelde de tegenstander de punten toe door pech maar ze leverden wel de partij in. 7-13.Volgens de tegenstander waren zij erg aardig en hebben zij veel geluk gehad. Het 2de team deed zijn werk naar behoren en versloeg zijn tegenstander met gedegen spel .13-8 De tussenstand was nu 4-4 en ASV hoopte de 4-5 nederlagen te kunnen doorbreken en nu eens te winnen. 

Team 3 stond een wereld partij te spelen een na een voorsprong werd daarna een achterstand ingelopen tot 11-10. De laatste werpronde moest de beslissing brengen en door stomme pech of was het de kunne van de tegenstander werd het but verplaatst terwijl ASV geen ballen meer had en maakten zij de partij uit en ging ASV weer met een 4-5 nederlaag terug naar huis.

Zaterdag aan staande is bij ASV het laatste toernooi van dit jaar en wordt het jaar afgesloten met de bekendmaking van de clubkampioen 2012 en een gezellig samenzijn. Inschrijven tot 11.00 uur en daarna spelen.

Met boulende groeten,
Wim Bornhijm