Archief‎ > ‎

ALGEMEEN - Zaterdag 20 April 2013: KIDS 4 ASV

Geplaatst 11 mrt. 2013 03:36 door Admin Asvankeveen   [ 24 jul. 2013 06:18 bijgewerkt ]
Aanmelden via Chantal den Blanken op: 

Sponsorloop KIDS4ASV


Voor alle jeugdleden van ASV,
Zaterdag 20 april wordt de sponsorloop KIDS4ASV georganiseerd in het kader van de Ankeveense Sponsor Veesten. Het doel van de sponsorloop is om zo veel mogelijk geld op te halen voor het opknappen van de kantine. En wie gaan dat doen….?

Jullie natuurlijk!! Samen met al jullie vriendjes, vriendinnetjes, nichtjes, neefjes en noem maar op. Tijdens de trainingen zal een sponsorformulier aan jullie worden uitgedeeld. Heb je die nog niet en wil je wel graag lopen, meld je dan via email aan bij:
.

Dit is ook DE KANS om je vraag te stellen aan niemand minder dan Co Adriaanse. Kennen jullie hem? Voetbalcoach en trainer van onder meer Ajax, AZ en FC Twente. Iemand met veel verstand van sport en in het bijzonder van voetbal. Hoe word je nou een goede teamspeler? Of wat is de beste voorbereiding voor een wedstrijd?
Je mag en kan die dag alles vragen!

Hopelijk gaan jullie allemaal heel goed jullie best doen hiervoor, zodat we straks met z’n allen een mooie kantine hebben waar we heel trots op zijn! En er is een prijs voor degene die de meeste
rondjes loopt en voor degene die het meeste geld ophaalt. 

Dus doe jullie best! 
Het belooft een leuke dag te worden!