Petanque‎ > ‎

Van de voorzitter

Jan Nijnuis
Even wennen elke maand een stukje schrijven voor de ASV ’91 Petanque. De kop is eraf, maar als voorzitter begin ik al mooi. Het eerste toernooi 28 april tegen Huizen zal ik niet aanwezig kunnen zijn vanwege vakantie.

Dit geldt ook voor 19 mei en 16 juni ons eigen toernooi. Ik ga namelijk de Alpe d’HuZes 7 juni met een aantal dorpsgenoten fietsen, en daarna door naar Italië 15 juni om daar een cyclo te fietsen IL PIRATA. Voor kenners dit is een cyclo met aankomst op de Stelvio.

Maar we hebben een stel goede vrijwilligers om alles in goede banen te laten lopen. Onze eerste nieuwe spelers voor de donderdag kunnen we al verwelkomen. De familie Neijsen begint aardig aan te wassen. Daarnaast is Nelly Meester donderdagavond ook van de partij. Fantastisch, ik wens jullie heel veel spelplezier.

Dus andere leden weet je nog mensen die graag even een avond willen oefenen, om te kijken of ze het leuk vinden. Neem ze mee, ballen zijn er genoeg in de kast.

Ik hoop dat we als een kleine afdeling van ASV een gezellig tijd te gemoed gaan. Als uitgangspunt voor de afdeling Petanque; iedereen wil graag winnen maar als hoofd moot wel gezelligheid. Dat is iets wat we met elkaar willen bereiken. Help elkaar om dit te bereiken.

De Voorzitter Jan Nijnuis