Wedstrijdverslag


A.S.V. PETANQUE 91 – OKTOBER TOERNOOI

Geplaatst 24 okt. 2018 02:03 door Secretaris Handbal

Oktober toernooi
Zaterdag 20 oktober j.l. werd het zesde toernooi gespeeld welke nog meetelde voor het clubkampioenschap 2018.
De opkomst voor zo’n klein cluppie was weer geweldig te noemen. 24 deelnemers die streden om het oktober toernooi te winnen.
Ook nu waren er weer prachtige partijen met mooie uitslagen zoals 13/12 en 13/10, maar er zaten ook mindere uitslagen tussen zoals 13/0 en 13/2. De verliezers van de partijen hadden net zoveel plezier in het spelletje als de winnaars en zo hoort ’t ook te gaan. Plezier en een gezellige dag met elkaar.

Na drie partijen gespeeld te hebben, kwamen de winnaars om hun geweldige maandprijs in ontvangst nemen.

Piet van Leijen werd de winnaar met 3 gewonnen partijen en een plussaldo van 32.

Wim Bornhijm werd 2e met 3 gewonnen partijen en een plussaldo van 28.

Elly van Vliet werd 3e met eveneens 3 gewonnen partijen en een plussaldo van 25.

Frans Wiegers  kreeg de pechprijs, hij wist geen enkele partij te winnen en had een negatief saldo van 26.

Nu gaan we de balans opmaken en kijken wie de beste clubbouler van 2018 wordt.

Deze wordt bekend gemaakt op ons volgend toernooi,welke gespeeld wordt op zaterdag 24 november.

A.S.V. PETANQUE MEI TOERNOOI

Geplaatst 22 mei 2018 23:26 door Secretaris Handbal   [ 22 mei 2018 23:27 bijgewerkt ]

AFGELOPEN ZATERDAG VOND HET MEI TOERNOOI PLAATS OP DE BOULE BANEN VAN A.S.V.
DE OPKOMST VAN ONZE KLEINE VERENIGING WAS REDELIJK TE NOEMEN.

NADAT OM 11.00 UUR DE LOTING HAD PLAATSGEVONDEN EN EENIEDER ZIJN BEKERTJE KOFFIE MET WAT LEKKERS HAD GENUTTIGD, BEGONNEN WE MET HET LEUKE SPEL ONDANKS HET WAT FRISSE WEER.

DE PARTIJEN DUURDEN DEZE DAG NIET AL TE LANG. IN DE ONDERLINGE PARTIJEN WAS HET KRACHTSVERSCHIL SOMS TE GROOT, GEZIEN DE UITSLAGEN VAN O.A. 13 – 2 EN 13 – 6. NIETEMIN, DE SFEER LEED NIET ONDER DEZE UITSLAGEN.

KEES VAN SCHAIK WAS DE GROTE WINNAAR VAN DIT TOERNOOI MET TWEE GEWONNEN PARTIJEN EN EEN SALDO VAN PLUS 20.

WIM BORNHIJM WERD TWEEDE MET TWEE GEWONNEN PARTEN EN EEN SALDO VAN PLUS 9

DERDE WERD ONS NIEUWE LID NL. KIMBERLY NEIJSEN MET 2 GEWONNEN PARTIJEN EN PLUS SALDO VAN 8

DINY VAN SCHAIK WAS DEZE DAG NIET IN VORM, WANT ZIJ WERD HELAAS DE LAATSTE MET NIET EEN GEWONNEN PARTIJ EN EEN NEGATIEF SALDO VAN MIN 23.
AL MET AL EEN GESLAAGDE TOERNOOIDAG.

HET VOLGENDE TOERNOOI IS OP ZATERDAG 16 JUNI A.S.

 

MOCHT U DIT GELEZEN HEBBEN, DENKT U DAN NIET VAN: “GOH” LIJKT ME TOCH WEL LEUK DAT JEU DE BOULEN, KOM DAN EENS KIJKEN EN MEEDOEN OP DE DONDERDAGAVONDEN. U BENT MEER DAN WELKOM!!!!!

OP DE VAKANTIES BOULEN ZOVEEL MENSEN EN VINDEN ZE HET HARTSTIKKE  LEUK, MAAR EENMAAL THUIS WACHTEN ZE WEER EEN JAAR EN DAT HOEFT ECHT NIET.

DUS KOM BIJ ONZE CLUB !

 

 

 

A.S.V. PETANQUE VERSUS HUIZEN PETANQUE

Geplaatst 9 mei 2018 08:26 door Secretaris Handbal

Het jaarlijkse petanque toernooi vond afgelopen zaterdag weer plaats op de boule banen van A.S.V.

De voorzitter van de petanque verwelkomde de 28 deelnemers en wenste iedereen een mooie gezellige dag, en gezellig werd het.

Er zaten hele mooie en lange partijen van een hoog niveau bij.

Aan het eind van de drie partijen kwam er natuurlijk een winnaar van de baan.

Ankeveen werd met 25 tegenover Huizen met 17 gewonnen partijen de winnaar.

Huizen had echter wel de beste individuele boulers in huis.

De heer Frans Wiegers was met 3 gewonnen partijen en saldo van plus 24 de nr.1

De heer Ron Wong was met 3 gewonnen partijen en een saldo van plus 19 de nr.2

De heer Cor van Schaik was met 3 gewonnen partijen en een saldo van plus 15 de nr.3 en was daarmee de beste A.S.V. bouler

Nadat ieder een prijsje had gekregen, kwam aan deze, door SLAGERIJ HAN JANMAAT gesponsorde dag, een eind.


Opnieuw in de prijzen

Geplaatst 4 mei 2018 01:10 door Secretaris Handbal   [ 9 mei 2018 08:22 bijgewerkt ]

Zaterdag 28 april heeft Wim Bornhijm van ASV Petanque een toernooi gespeeld in Lijnden. Het was een druk bezet toernooi met 38 teams waar Wim en Etienne fraai op de 7de plaats zijn geëindigd. Voor de derde keer in vier jaar vielen ze in de prijzen met vier gewonnen  partijen en een verloren partij.

Foto's 2018

Geplaatst 18 apr. 2018 11:49 door Secretaris Handbal

Bericht zonder titel

Geplaatst 20 aug. 2017 09:35 door Admin Asvankeveen

Zaterdag 19 augustus werden er op de banen in Ankeveen weer het maandelijkse toernooi gespeeld. Ondanks vakantie, ziekte en revalidatie van diverse leden was de opkomst redelijk. Toch werden er wedstrijden van een behoorlijk niveau gespeeld en probeerden de spelers het onderling zo moeilijk mogelijk te maken. Dat laatste lukte wonderwel goed en zo kwamen er dus weer onverwachte uitslagen op het score bord. Vandaag was ook een feestelijke dag want ons lid TON van DIJK was op de dag af 50 jaar getrouwd en gaf voor allen en rondje. Ons bestuurslid Diny van Schaik overhandigde Ton een planten bak waar hij erg mee verrast was. Of het kwam door de feestdag of zijn maten het kwam er bij Ton niet helemaal uit. Tussen alle hapjes door die tijdens en na de partijen werden geserveerd moest men toch weer 4 x torsen voor de partijen. Na een druk op de knop kwam de uitslag uit de computer en bleken er 2 met 3 gewonnen partijen die ook het zelfde pluspunten saldo hebben nl Felix Flameling een Wim Bornhijm. Als 3 de kwam Ric Degekamp met 3 gewonnen partijen en 15 pluspunten uit de bus. Dus mooi kort bij elkaar en met nog 1 prijs op de tafel die gewonnen werd door Diny van Schaik. Terug kijkende op dit toernooi : zeer geslaagd, zeer gezellig en alweer mooi weer. Ons volgende toernooi kunt u in de Wijdemeren krant terugzien op de agenda pagina.

ASV Petanque '91

Geplaatst 10 jul. 2017 05:26 door Admin Asvankeveen   [ 20 aug. 2017 09:30 bijgewerkt ]


Zaterdag 17 juni was alweer het maandelijkse jeu de boule toernooi op de banen in Ankeveen. Maar eerst even een correctie van ons vorig toernooi. Daar stond Piet van Leijen op de 1ste plaats maar dat moest Edwin Berends zijn en Piet 2de. Zo heren dit is dus nu rechtgezet. Ondanks dat de 17de bloedje heet was waren er toch weer 4 deelnemers die er extra bij zijn gekomen waarvan 3 dames uit Huizen. Dus mocht u ook zin hebben in jeu de boulee kom donderdag avond om 19.00 uur naar ASV en wij vertellen u alles. Om 11.00 uur werden de eerste ronde partijen geloot en ging men naar de banen om de tegenstander te bespelen. Deze dag waren er en paar die totaal hun dag niet hebben gehad want de ene wedstrijd na de andere werd verloren om in de laatste ronde toch nog een partij te winnen. Ondanks het mooie weer en fantastisch aan gelegde banen blijft het zeer moeilijk te bespelen. Tussen de partijen door werden er nog verfrissende hapjes geserveerd wat zeer werd gewaardeerd en de wedstrijd commissie ook blij was om dit te horen. Na 4 gespeelde ronden kon Marja de uitslag van haar PC halen en waren de volgende personen dit keer de prijs vechters: 1 Stef Fokker 4 gewonnen partijen en 33 saldo punten. 2 Frans van Noort 4 gewonnen partijen en 12 saldo punten 3 Ric Degekamp 3 gewonnen partijen en 16 saldo punten De poedel prijs was dit keer voor Sonja Bakker uit Huizen. Na nog een lekker koel drankje te hebben genoten ging men moe maar voldaan naar huis.

Bericht zonder titel

Geplaatst 22 mei 2017 11:57 door Admin Asvankeveen   [ 10 jul. 2017 05:23 bijgewerkt ]Zaterdag werden op de jeu de boule banen in Ankeveen weer het maandelijkse toernooi gespeeld. Mede door het goede weer was er een grote opkomst en dat verhoogd de sfeer en wedstrijd spanning . Nadat een ieder had ingeschreven kon de loting voor de 1ste ronde beginnen en konden de teams naar de banen gaan. 
Of het door het mooie weer kwam weet ik niet maar er was 1 partij in een kwartiertje gespeeld. 13-0 Wat een uitslag zeg om te beginnen. 
Het spel in de andere partijen duurde veel langer en met niet te groot verschil door de teams gewonnen. Na een korte pauze was het verzoek om een beetje snel te beginnen daar er regen op komst was. 
Tijdens de partijen kwam dus de regen maar het was niet de moeite waard. In deze ronde waren er toch verrassende uitslagen wat goed is voor het klassement. Na dit opfrissende regen buitje kon het toernooi verder gespeeld worden onder een stralend zonnetje. 
De 3de en 4de partij waren zonder verrassingen en de gedachte winnaars haalden soms met moeite de 13 binnen. Tijdens het nuttigen der consumpties werd de computer aan het werk gezet en kwam er een mooie eindstand uit. De prijswinnende spelers vandaag zijn : 
1 Piet van Leijen 
2 Edwin Berends 
3 Wim Bornhijm
4 Marja Nijnuis. 
Deze winnaars gingen allen met een fraaie zomer plant naar huis en dan op naar het volgende toernooi.

JEU DE BOULE HUIZEN TEGEN ASV PETANQUE ‘91

Geplaatst 25 apr. 2017 05:53 door Admin Asvankeveen   [ 25 apr. 2017 05:56 bijgewerkt ]

Zaterdag 22 april werd de jaarlijkse club ontmoeting met onze boule vrienden uit Huizen gehouden op de banen in Ankeveen. 
Dit jaar was de organisatie voor de mensen uit Huizen die de Ankeveners echt in de watten hebben gelegd. Koffie met iets lekkers erbij en diverse malen met de schaal met hapjes rondgaan. 

Tevens heeft men voor een geweldige prijzentafel gezorgd waar men met grote overgave voor ging spelen. In totaal zijn er 68 partijen gespeeld waarvan Huizen er 20 wisten te winnen en de ASV-ers 48 partijen. 
De grote wissel beker was dus voor ASV Petanque’91 maar dat is helemaal niet belangrijk want de vriendschap onderling is veel belangrijker.

Om aan de wens van vele spelers te voldoen is hier een dubbele uitslag: 

HUIZEN ASV                                                PETANQUE”91 
1 Nelly Wiegers      2 gewonnen en 4 plus   1 Piet van Leijen    4 gewonnen en 33 plus 
2 Ria Spijker           2 gewonnen en 2 plus   2 Kees van Schaik 4 gewonnen en 31 plus
3 Willy Overstegen 2 winst plus 0                 3 Stef Fokker         4 gewonnen en 26 plus 
4 Elly Koppen         2 gewonnen plus 0         4 Ric Degekamp   4 gewonnen en 16 plus 
5 Bets Fokker         2 gewonnen min 2          5 Wim Bornhijm    3 gewonnen en 29 plus

Nadat alle prijzen waren verdeeld en de nodige woorden waren geweest werd er nog een afzakkertje genomen een zien we elkaar in 2018 terug.

ASV Petanque ‘91 sluit af met grote overwinning

Geplaatst 10 apr. 2017 09:45 door Admin Asvankeveen   [ 10 apr. 2017 09:48 bijgewerkt ]


Zaterdag 8 april werd in Soest de laatste wedstrijd in de NPC winter competitie gespeeld. De tegenstander de Hakhorst uit Leusden stond 1 plaats hoger in het tussenklassement dan de Ankeveners. Dit kon het team zich niet laten welgevallen en tijdens de koffie werd het wedstrijd plan besproken. Doordat de tegenstander de teams pas samenstelden vlak voor het begin der wedstrijden was het moeilijk om je aan te passen. Om 12.00 uur werden de 3 wedstrijden in de 1ste ronde aangevangen en bleek het terrein een zeer grote tegenstander te worden. Het 2de team kreeg helemaal geen vat op de baan en verloren kansloos met 4-13. Team 1 en 3 waren tot aan de helft gelijk aan de tegenstander maar daarna was het over en uit werden de Hakhorsters naar huis gespeeld en met 13-8 en 13-5 verslagen. 2-1 voor ASV. In de 2de ronde waren het dus tripletten die gespeeld werden. Het team van de 2 dames en een heer waren zo uitgespeeld en konden na 6 werpronden de ballen inpakken. 6-13. Een grote tegenvaller. De 2 heren met 1 dame deden het beter en na ¾ uur werd er een 13-7 overwinning genoteerd en was de tussenstand 3-2 voor ASV. Tijdens de pauze voor de 3de ronde werd er afgesproken om te proberen 3 partijen te winnen. Team 1 ging als een speer en na 30 minuten werd er met 13-6 gewonnen. Hierna bij team 2 kijken en die waren gewaarschuwd vanuit de 1ste ronde dus werd er behoudender gespeeld wat de tegenstander van hun stuk bracht. Na ruim 1 uur werd met 13-7 ook gewonnen en was de tussenstand 5-2. Nu ging het om de laatste partij en die was zeer spannend totdat de tegenstander een mindere periode had en was het ook gelijk bekeken en maakte ASV de wedstrijd uit met een fraai schot.13-8 Terugkijkend een zeer mooi resultaat en met 6-2 in de tas terug naar Ankeveen.

1-10 of 69