ASV Petanque’91

Geplaatst 2 dec. 2016 04:57 door Admin Asvankeveen   [ 2 dec. 2016 04:59 bijgewerkt ]
Zaterdag 19 november was de slotdag van het seizoen 2015 – 2016
van de Petanquevereniging ASV Ptanque’91 uit Ankeveen. Op deze dag werd tevens het 25 jarig jubileumjaar afgesloten met een alternatieve jeu de boule dag.

De leden en hun partners werden om 14.00 uur ontvangen met koffie en gebak in de feestelijk versierde kantine. Wedstrijdsecretaresse Marja Nijnuis gaf uitleg over het verloop van deze dag een dat programma viel in goede aarde.

Tevens zal deze dag de kampioenen beekend gemaakt worden van het jaar 2015 zowel het pieken toernooi als wel de clubkampioen. Maar eerst ging men op de alternatieve toer wat een uur in beslag nam om daarna een hapje een drankje te gebruiken.

Hierna volgde weer een nieuwe indeling om het programma te vervolgen. In de tussentijd kwam cateraar Han Janmaat uit de Meent het eten brengen dat men om pl 17.00 uur gezamenlijk zou benutten.

Nadat er diverse toppers op hun .. waren gegaan kon de wedstrijd leiding aan de gang om het dagklassement op te maken. Tussendoor werd er het nodige geconsumeerd en tevens de tafels gedekt. Nadat het ten een ieder goed gesmaakt had en de borden waren opgeruimd was het tijd om de prijzentafels leeg te maken.

Als eerste werd de clubkampioen gehuldigd en dat was Wim Bornhijm die volgens de leiding overtuigend de kampioen was van 2016. Daarna volgde het waterkippen toernooi waar helaas de 1ste en 2de prijswinnaars John en Frans niet aanwezig waren en die hun prijs later in ontvangst konden nemen. De 3de prijs winnaar was de 1ste die dus zijn prijs in ontvangst mocht nemen en dat was weer Wim Bornhijm die dus een geweldig 2016 heeft gespeeld. Daarna kregen al de deelnemers op ranglijst volgorde hun prijs uitgereikt. Als slot volgde de dagprijs winnaar en dat was Elly van Vliet.

Ook was er een loterij en daar was een keur aan prijzen die op de tafel stonden en tot de laatste kruimel werd geleegd. Na al deze festiviteiten was er nog een gezellig samenzijn voordat een ieder zijn of haar weg ging om naar huis te gaan.

Terug ziende op 2016 heeft ASV Petanque’91 een fantastisch jaar beleefd en gaan we door op de donderdag avonden zolang het weer het toelaat.