ASV Petanque '91

Geplaatst 10 jul. 2017 05:26 door Admin Asvankeveen   [ 20 aug. 2017 09:30 bijgewerkt ]

Zaterdag 17 juni was alweer het maandelijkse jeu de boule toernooi op de banen in Ankeveen. Maar eerst even een correctie van ons vorig toernooi. Daar stond Piet van Leijen op de 1ste plaats maar dat moest Edwin Berends zijn en Piet 2de. Zo heren dit is dus nu rechtgezet. Ondanks dat de 17de bloedje heet was waren er toch weer 4 deelnemers die er extra bij zijn gekomen waarvan 3 dames uit Huizen. Dus mocht u ook zin hebben in jeu de boulee kom donderdag avond om 19.00 uur naar ASV en wij vertellen u alles. Om 11.00 uur werden de eerste ronde partijen geloot en ging men naar de banen om de tegenstander te bespelen. Deze dag waren er en paar die totaal hun dag niet hebben gehad want de ene wedstrijd na de andere werd verloren om in de laatste ronde toch nog een partij te winnen. Ondanks het mooie weer en fantastisch aan gelegde banen blijft het zeer moeilijk te bespelen. Tussen de partijen door werden er nog verfrissende hapjes geserveerd wat zeer werd gewaardeerd en de wedstrijd commissie ook blij was om dit te horen. Na 4 gespeelde ronden kon Marja de uitslag van haar PC halen en waren de volgende personen dit keer de prijs vechters: 1 Stef Fokker 4 gewonnen partijen en 33 saldo punten. 2 Frans van Noort 4 gewonnen partijen en 12 saldo punten 3 Ric Degekamp 3 gewonnen partijen en 16 saldo punten De poedel prijs was dit keer voor Sonja Bakker uit Huizen. Na nog een lekker koel drankje te hebben genoten ging men moe maar voldaan naar huis.