ASV Petanque '91 - Maart 2019 toernooi

Geplaatst 18 mrt. 2019 01:19 door Secretaris Handbal
Afgelopen zarterdag is de petanque club weer aan een nieuw seizoen begonnen, om te zien wie er dit jaar kampioen van Ankeveen zal worden.

Het weer zat ons tegen, regen en heel veel wind. Maar de echte boule liefhebbers kwamen toch opdagen om alvast de eerste punten binnen te halen voor het open A.S.V. Petanque kampioenschap van 2019.
Er zaten weer mooie lange, en spannende partijen bij. Na drie partijen gespeeld te hebben kwamen de volgende winnaars en verliezer te voorschijn:

Nummer 1 met twee gewonnen partijen en een plussaldo van 9 werd Elly Wilhelmus

Nummer 2 met twee gewonnen partijen en een plussaldo van 3 werd Ton van Dijk

Nummer 3 met twee gewonnen partijen en een plussaldo van 1 werd Elly van Vliet

Laatste werd Ronald Neijsen met 1 gewonnen partij en 9 punten in de min.

Ondanks de mindere weersomstandigheden een geslaagde dag.

Op dinsdag 9 april kunt u bij de petanque vereniging komen boulen in het kader van de bewegingsweek van de gemeente Wijdemeren. ’s-Middags vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom op het sportcomplex van A.S.V. aan het Stichtse End.