A.S.V. PETANQUE 91 - WE ZIJN WEER BEGONNEN!!!!!

Geplaatst 30 jun. 2020 03:30 door Secretaris Handbal

De petanque is weer begonnen met zijn waterkippen- en clubtoernooien. Iedere maandagmiddag spelen we voor het waterkippen kampioenschap en een keer in de maand voor het clubkampioenschap.

Na ruim 4 maanden van niet spelen, was het zaterdag 20 juni  weer mogelijk om te boulen  volgens het corona protocol. Alle regeltjes werden keurig nagekomen, waarvoor eenieder dank. De kantine bleef gesloten, koffie kon wel besteld worden en werd door 1 persoon ingeschonken en keurig buiten neergezet, een versnapering zat er ook deze dag niet in.

Maar waar kwamen we (15 deelnemers) nu voor, juist: om te spelen. Dit seizoen mogen (helaas) alleen de leden spelen om het clubkampioenschap.

Het werd een prachtige dag, mooie weer en gezellig ondanks de beperkingen. Zoals zo vaak gebeurt bij toernooien, er zitten hele lange, spannende partijen bij, maar ook hele korte (saaie) partijen. Het hoort er allemaal bij en als de sfeer goed is, wat maakt dan winst of verlies nog uit.

De winnaar van het eerste toernooi is geworden: Cor van Schaik en tweede werd ons nieuw lid: Jurrian van Schaik.

Cor speelde drie gewonnen partijen met een plus van 27 punten

Jurrian speelde eveneens drie gewonnen par tijen met een plus 23 punten

Elly Wilhelmus kwam op de uitslagenlijst als laatste te voorschijn, zij mocht het zoet van een overwinning helaas niet ervaren. Dus met niet 1 partij tot winst en een min van 22 punten werd Elly laatste.

Al met al: we hebben een mooie dag gehad.

Volgende toernooidag is zaterdag 18 juli 2020

Kom eens kijken!!