A.S.V. PETANQUE 91 – APRIL TOERNOOI

Geplaatst 14 apr. 2019 23:52 door Secretaris Handbal   [ 14 apr. 2019 23:54 bijgewerkt ]
Afgelopen zaterdag werd het april toernooi gespeeld van de petanque club A.S.V.

Deze toernooidag zou in het teken staan van de ontmoeting met de petanquer’s van Huizen. Helaas ging deze ontmoeting niet door, daar zij onvoldoende deelnemers konden brengen. Dus speelden wij ons eigen toernooi van de maand april.

Elly Wilhelmus bood spontaan aan “lekkere prijzen” te sponsoren, wat zeer op prijs werd gesteld. Het zag er inderdaad lekker uit: appeltaart, tulband en cake. Voor deze prijzen wilden de deelnemers wel hun best doen!

Vanaf 11 uur werd er met veel enthousiasme gestreden voor de prijzen. Er zaten weer heerlijke lange partijen bij, bijvoorbeeld 13/12 – 13/11, maar ook korte partijen zoals uitslagen van 13/0 – 13/2.

Na drie partijen gespeeld te hebben kwam Ellie van Vliet met drie gewonnen partijen en een plus saldo van 23 als winnaar te voorschijn, Johan Verburg werd tweede met drie gewonnen partijen en een plus van 22. Wim Bornhijm werd derde met twee gewonnen partijen en een plus van 19.

Na een gezellige nazit met een hapje en drankje ging eenieder tevreden naar huis.

Volgende toernooi is op zaterdag 18 mei 2019, u bent van harte welkom om mee te spelen, ook op de donderdagavonden.