A.S.V. PETANQUE 91 CLUBKAMPIOEN-TOERNOOI Augustus 2020

Geplaatst 20 aug. 2020 08:43 door Secretaris Handbal

Zaterdag 15 augustus 2020 werd de derde toernooidag gespeeld, meetellend voor het clubkampioenschap. Het was een mooie warme dag (misschien te warm) op het Piet Kosterplein. Er waren 19 inschrijvingen, helaas ontbrak nr. 20. Ton van Dijk zit in de ziekenboeg, en werd dus node gemist. Daarentegen waren er weer twee oude bekenden uit Vinkenveen aanwezig om mee te spelen.

Zoals gewoonlijk werd er na de koffie, met een lekkere koek, geloot wie met wie en tegen wie er gespeeld moest worden. Nadat we de corona maatregelen nog even gemeld hebben konden we beginnen. Of het door de warmte kwam of niet er werden lange partijen gespeeld wat wel heel leuk is (ook om te zien). Partijen met uitslagen als 13/12 – 13/11 – maar ook partijen als  2/13 vielen vaak te noteren.

De tweede partij was qua niveau ietsjes minder dan de eerste, daarentegen was de derde partij echt geweldig. Ondertussen verscheen op het complex Ton van Dijk (met vrouw) om het spel vanaf de zijlijn te bekijken. Ton gaat geweldig vooruit en hopelijk zien we hem snel weer terug op de baan, is nu nog volop aan het revalideren.

Aan het einde van het toernooi werden de winnaars weer bekend gemaakt, de prijzen gingen allemaal naar Ned. den Berg want:

Ronald Neijssen werd de winnaar met drie gewonnen partijen en plus van 27  (geweldig Ron)

Cor van Schaik werd tweede met drie gewonnen partijen en plus van 22 (klasse Cor)

Bert Neijssen werd derde met ook drie gewonnen partijen en een plus van 17 (prima Bert)

Als laatste eindigde Ric Degekamp, (die duidelijk zijn dag niet had) hij kon geen partij winnend afsluiten en ging dus kansloos ten onder met maar liefst een min van 23 punten. Een paar (boule-vrienden)vonden dat toch wel leuk.

Rest ons nog te melden dat we SLAGERIJ HAN JANMAAT hartelijk danken voor de gesponsorde prijzen en hapjes. KLASSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Zoals gewoonlijk was er weer de gezellige nazit met sterke verhalen.

Volgend toernooi: zaterdag 19 september a.s.