A.S.V. PETANQUE 91 CLUBKAMPIOEN-TOERNOOI JULI 2020

Geplaatst 21 jul. 2020 23:44 door Secretaris Handbal

Zaterdag 18 juli jl. werd op het zonovergoten Piet Koster plein het tweede toernooi van dit seizoen gespeeld.

Alle corona maatregelen waren weer verder versoepeld: zoals kantine weer open en niet leden waren weer welkom. Na een bakkie koffie met koek en inschrijving en het verzoek om de corona maatregelen die nog (steeds) gelden in acht te nemen, werd er om 11.00 uur begonnen.

Zoals vaak, zaten er in de eerste ronde hele mooie en spannende wedestrijden bij. Na een korte lunch pauze werden de tweede en derde partij gespeeld met wederom mooie spannende uitslagen. Uit de uitslag bleek, in tegenstelling tot het eerste toernooi, dat er minder pluspunten gescoord zijn, niettemin, je bent winnaar als je de meeste punten binnenhaalt.

En de winnaar van het tweede toernooi is geworden:

Nelly v/d  Linden met drie gewonnen partijen en een plus van 14

John Hagen werd tweede met drie gewonnen partijen en een plus van 13

Cor van Schaik werd derde met twee gewonnen partijen en een plus van 9

Na de prijsuitreiking en een lekker biertje-wijntje-frisje werd er nog heerlijk nagenoten van deze buitengewone gezellige boule dag.

De volgende toernooidag is zaterdag 15 augustus 2020.

Kom eens kijken op de maandagmiddag en doe eens mee, boule ballen zijn aanwezig. Eerste twee keer gratis spelen, daarna slechts € 1,00.

Ben benieuwd!!!!!!!!!!

Met vriendelijke boule groeten,