ASV PETANQUE ’91 ERG WISSELVALLIG.

Geplaatst 15 nov. 2016 01:42 door Admin Asvankeveen
De boulers uit Ankeveen hebben de 2 laatste competitie ronden wisselvallig gespeeld.
Was het 2 weken geleden tegen Mazijk dee Petanque uit Wijk bij Duurstede een spannende dag die met een fraaie 5-3 zege werd bekroont nu moest men afgelopen zaterdag naar Nijkerk om de Nijeboulers te bestrijden.

Nadat we aangekomen waren en een aantal malen hadden ingegooid waren we tot de conclusie gekomen dat dit een zeer zware dag zou worden. De moeilijkheid graad van deze banen waren we nog niet tegen gekomen. In de 1ste ronde ging het dus stroef een konden we meet moeite 1 partij winnen.

Na de koffie werd aangevangen met de 2de wedstrijd ronde en daar waren we helemaal niet opgewassen tegen deze tegenstanders.

Tussenstand 1-4. Met de laatste serie wedstrijden moest alles gewonnen worden voor een 4-4 gelijk spel maar ook dat zat er niet in. In deze wedstrijden was er geen geluk voor de ASVers. Met een beetje geeluk werden er wel 3 wedstrijden gewonnen maar het bleef door stomme pech maar bij 1 overwinning.

Niettemin het was een verdiende overwinning voor de thuis ploeg.
Hopelijk leid dit zaterdag aanstaande bij het 25 jarig jubileum feest niet tot een minder feestelijke dag.