ASV PETANQUE’91 FINALE WEEKEND

Geplaatst 23 nov. 2015 09:53 door Admin Asvankeveen   [ 24 nov. 2015 02:55 bijgewerkt ]

Zaterdag 21 november was de finale dag voor de boulers van ASV Petanque’91.
Nadat we een heel seizoen mooi weer hebbeen gehad was dit keer Pluvius goed aanwezig. Nadat er zoveel water was gevalleen dat er eigenlijk niet gespeeld kon worden vanwege het water op de banen werden alle opgegeven deelnemers thuis gebeld en  verzocht om 14.00 uur aanwezig te zijn voor toch een mooi programma wat klaar stond.

Toen iedereen aanwezig was kreeg men te horen dat het toernooi zelf is afgelast maar dat de top 8 van het kampioenschap klassement in 2 wedstrijden zouden beslissen wie er dit jaar de clubkampioen is geworden.

Nadat de partijen gespeeld waren kon het rekenwerk beginnen en dronken de andere aanwezigen hun consumptie die aangeboden was door de vereniging.

Het werd natuurlijk wel spannend want wie o wie wordt de kampioen.
Van de top 8 waren 6 deelnemers aanwezig en met twee toegevoegde spelers de teams compleet gemaakt worden. Het werden 2 wedstrijden die erg spannend verliepen en was er een persoon die alle partijen won en zodoende een erg sterk slot had.

COR VAN SCHAIK CLUBKAMPIOEN 2015.

Nadat de wedstrijd leidster alle uitslagen had berekend werd vanaf plaats 10 zo naar boven gewerkt om uiteindelijk bij de kampioen te eindigen.

Zijn eindstand was als volgt: 14 wedstrijden gespeeld 12 gewonnen
                                              173 punten gescoord en 74 punten tegen gekregen.

Onder een groot applaus werden de cadeau bonnen overhandigd aan de kampioen.
Deze laatste dag werd medemogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van:

Installatie bedrijf Geurt en Tim Holdinga , Bouwbedrijf Schipper de hr.J.Blom
En het Inspection bedrijf van Peter de Kwant.
De bloemen waren van Henk van de Velde van de Oranjeweg.