A.S.V. PETANQUE 91 – JUNI TOERNOOI

Geplaatst 17 jun. 2019 00:01 door Secretaris Handbal
Zaterdag 15 juni werd het juni toernooi van ASV Petanque gespeeld.

Alweer de derde in een reeks van 7 toernooien waaruit de clubkampioen te voorschijn moet komen.

Het juni toernooi werd gesponsord door Kwekerij Vechtwijck uit Weesp, met prachtige planten en plantenhangers, waarvoor onze hartelijke dank.

De opkomst was redelijk met twee nieuwe deelnemers, die na afloop zeer enthousiast waren en die het volgend toernooi, in juli, weer van de partij zullen zijn.
Zet ook uw twijfel opzij en kom eens meespelen op de donderdag avonden vanaf 19.30 uur. (een ankeveense vereniging met slechts een handjevol ankeveense leden, kom op!).

De weersvoorspellingen waren ons gunstig gestemd, om 11.00 uur was het droog en begonnen we met de eerste partijen, welke zeer vlot gespeeld werden, met grote uitslagen.

De tweede partij was eigenlijk een kopie van de eerste, ook nu weer grote uitslagen..

Na de twee partijen waren er nog 5 spelers, met ieder twee gewonnen partijen,die aanspraak konden maken op fel begeerde planten.

Na de derde partij waren er nog twee spelers over met de maximale score van drie gewonnen partijen.

De winnaar van het juni toernooi is geworden Piet van Leijen met drie gewonnen partijen en een plus van 28.
Als tweede eindigde Ric Degekamp met eveneens  drie gewonnen partijen en een plus van 23.
Derde werd Jan van schaik met twee gewonnen partijen en een plus van 14.
Laatste werd Frans Wiegers die geen partij wist te winnen, en met een min van 37 toch vrolijk naar huis ging, want hij had de poedelprijs.
Al met al was het een mooie en gezellige dag.

Volgend toernooi is op zaterdag 20 juli 2019. U bent van harte welkom!