ASV Petanque ’91 Man / Vrouw Vrouw / Man Toernooi.

Geplaatst 21 aug. 2016 11:22 door Admin Asvankeveen   [ 21 aug. 2016 11:23 bijgewerkt ]
Zaterdag jl speelde bij ASV Petanque ’91 het jaarlijkse toernooi dat de
deelnemers zelf hun partner moesten regelen. Dus was het een vast doublette toernooi. Om 11.00 uur kon de wedstrijdleiding het startsein geven voor de 1 ste loting der teams die hierna hun tegenstander opzochten om de baan te kiezen. In deze ronde waren gelijk al spannende partijen waar de winnaar niet te voorspellen was en zodoende na de 13 de winnaar bekend was.

Na de koffie die lang duurde vanwege een partij die ruim 5 kwartier duurde werd de 2 de ronde geloot waarin toch ook wel rare uitslagen zaten om zo een leuk eind klassement op te leveren.

2 teams die in deze ronde de eer aan de tegenstander moesten laten die dus een verrassende uitslag gaf. Tussendoor werden de hapjes uitgedeeld die bij een ieder zeer in de smaak viel.

De derde ronde waren geen verrassende uitslagen zodat we na de koffie met cake weer konden gaan loten voor de laatste en beslissende ronde. In deze ronde was de spanning te snijden want het plussaldo zal de uitslag bepalen. Het leidende duo met 3 winstpartijen ging in deze ronde kopje onder.

De uitslag van deze zeer geslaagde m/v v/m is als volgt:
1 Elly Wilhelmus en Ton van Dijk          3 gewonnen en 17 pluspunten
2 Piet van Leyen en Frans van Noord  3 winstpartijen en 13 pluspunten
3 Joke de Boer en Nellie Wiegers        3 gewonnen een 12 pluspunten.

De aanmoediging prijs was voor Marja en Ben.
Na de prijsuitreiking genoot men nog van een drankje voordat men weer huiswaarts keerde.

Zaterdag a.s. houdt het bestuur van ASV Petanque’91 haar 25 jarig bestaan receptie.