A.S.V. PETANQUE 91 – MEI TOERNOOI

Geplaatst 19 mei 2019 12:47 door Secretaris Handbal   [ 19 mei 2019 12:50 bijgewerkt ]

Zaterdag 18 mei werd het mei toernooi gespeeld van de petanque vereniging A.S.V.

Dit toernooi werd onder ideale weersomstandigheden gespeeld op het Piet Koster plein.

Er was een geweldige sponsor, (die anoniem wil blijven) waar we heel blij mee waren.

De wedsrtrijden begonnen rond elf uur met echt hele mooie, leuke partijen. De sfeer was lekker ontspannen met tussen de partijen door een hapje. Na drie partijen gespeeld te hebben kwamen de drie winnaars en de “verliezer” te voorschijn.

De nummer 1 van het toernooi werd de man die werkelijk heel goed kan boulen nl. Wim Bornhijm uit Ankeveen met drie gewonnen partijen en een plus van 16

De nummer twee van het toernooi werd mevr. Ellie van Vliet uit Vinkenveen met eveneens drie gewonnen partijen en een plus van 15. Ook deze mevrouw kan er wat van!

De nummer drie werd Hans Leideritz uit Huizen met twee gewonnen partijen en een plus van 15.
De laatste plaats was voor mevr. Elly Wilhelmus uit Ankeveen, zij wist geen enkele partij te winnen en eindigde dan ook met een min van 22

Na de prijsuitreiking bleven we nog even gezellig napraten, met een drankje, over deze mooie toernooidag

Ons volgend toernooi is op zaterdag 15 juni a.s. en we blijven het zeggen: kom eens  kijken en/of spelen op de donderdagavonden rond half acht. Het is echt een leuk spelletje!