A.S.V. PETANQUE 91 – NOVEMBER TOERNOOI SPONSORED BY L+R TUINEN

Geplaatst 26 nov. 2018 01:26 door Secretaris Handbal   [ 26 nov. 2018 01:28 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag vond het laatste toernooi plaats, welke gesponsord werd door L+R Tuinen de hovenier van  Wijdemeren  en omstreken.. Hier waren wij heel blij mee.

Allereerst werd er gebould voor het november toernooi. Er was weer een mooi aantal deelnemers voor dit toernooi. .

Of  het door de kou kwam weet ik niet, maar het waren snelle partijen. Dus na drie ronden,met de nodige hapjes tussen door, waren rond drie uur de winnaars bekend.

Nr. 1 met drie gewonnen partijen en een plussaldo van 27 werd Cor van Schaik

Nr. 2 met drie gewonnen partijen en een plussaldo van 22 werd Joke de Boer

Nr. 3 met eveneens drie gewonnen partijen en een plussaldo van 20 werd Bets Fokker

Laatste is Claudia Neijsen geworden, met drie verloren partijen en een min saldo van 27.

Piekenkampioenen 2018

Hierna  werden, na een korte pauze, de winnaars van het waterkippen toernooi bekend gemaakt. Elke donderdagavond werd er gebould om het kampioenschap van 2018.

Nummer 1 is  Bert Neijsen geworden, tweede werd Wim Bornhijm en derde Cor van Schaik.

Wie de clubkampioen van 2018 is geworden werd hier gelijk achteraan bekend gemaakt.
Het kampioenschap ging over zes toernooien, waarvan de vier beste partijen telden.

Clubkampioen 2018
De grote clubkampioen over 2018 is geworden:
WIM BORNHIJM met twaalf gewonnen partijen en een plussaldo van 116. Wim, gefeliciteerd.

Tweede is geworden, (nog zo’n klasbak) Piet van Leijen, met elf gewonnen partijen en een plus van 98.

Derde is (ook zo’n kanjer) Kees van Schaik geworden, met 10 gewonnen partijen en een plus van 91

De overige deelnemers volgden op gepaste afstand.

Nadat alle deelnemers aan het clubkampioenschap een prijs hadden gekregen, werd vooraf aan de Italiaanse maaltijd, een lekker borreluurtje gehouden. De Italiaanse maaltijd werd voortreffelijk klaargemaakt door HET WAPEN VAN ANKEVEEN.

Dit was het seizoen van 2018. Dank aan de deelnemers en dank aan de sponsoren Richard Koelink van L+R Tuinen en Han Janmaat de slager.