A.S.V. PETANQUE 91 – OKTOBER TOERNOOI

Geplaatst 24 okt. 2018 02:03 door Secretaris Handbal
Oktober toernooi
Zaterdag 20 oktober j.l. werd het zesde toernooi gespeeld welke nog meetelde voor het clubkampioenschap 2018.
De opkomst voor zo’n klein cluppie was weer geweldig te noemen. 24 deelnemers die streden om het oktober toernooi te winnen.
Ook nu waren er weer prachtige partijen met mooie uitslagen zoals 13/12 en 13/10, maar er zaten ook mindere uitslagen tussen zoals 13/0 en 13/2. De verliezers van de partijen hadden net zoveel plezier in het spelletje als de winnaars en zo hoort ’t ook te gaan. Plezier en een gezellige dag met elkaar.

Na drie partijen gespeeld te hebben, kwamen de winnaars om hun geweldige maandprijs in ontvangst nemen.

Piet van Leijen werd de winnaar met 3 gewonnen partijen en een plussaldo van 32.

Wim Bornhijm werd 2e met 3 gewonnen partijen en een plussaldo van 28.

Elly van Vliet werd 3e met eveneens 3 gewonnen partijen en een plussaldo van 25.

Frans Wiegers  kreeg de pechprijs, hij wist geen enkele partij te winnen en had een negatief saldo van 26.

Nu gaan we de balans opmaken en kijken wie de beste clubbouler van 2018 wordt.

Deze wordt bekend gemaakt op ons volgend toernooi,welke gespeeld wordt op zaterdag 24 november.