A.S.V. PETANQUE 91 – OKTOBER TOERNOOI 2019

Geplaatst 21 okt. 2019 00:18 door Secretaris Handbal
Zaterdag 19 oktober speelden we het 7e toernooi, meetellend voor het open Ankeveens kampioenschap petanque.

We openden met een ogenblik van stilte, daar ons bestuurslid Diny van Schaik de afgelopen week geheel onverwacht is overleden. Diny is bestuurslid geweest vanaf de oprichting van de petanque vereniging. Wij wensen haar man, kinderen en kleinkinderen veel sterkte de komende tijd.

Vervolgens werd er geloot wie met wie moesten strijden om de punten. Het werden weer fraaie, lange partijen.
Na drie partijen gespeeld te hebben op het Piet Kosterplein werd Bert Neijsen de dagwinnaar met drie gewonnen partijen en een plus van 21.
Tweede werd Piet van Leyen, met eveneens drie gewonnen partijen, maar met een plus van 18.
Derde, ex aequo, werden Wim Bornhijm en Jurriaan van Schaik met twee winstpartijen en een plus van 8.
Laatste, zonder winstpartij, werd Felix Flameling, met een min van 17.

Dit was de laatste wedstrijd om het kampioenschap 2019.
Zaterdag 23 november spelen we het laatstste toernooi van het seizoen, waarna de kampioenen van het Waterkippentoernooi en het Open Kampioenschap bekend worden gemaakt.

Dus volgende afspraak: 23 november 2019.