ASV PETANQUE’91 STRAND IN DE FINALE.

Geplaatst 14 mrt. 2016 11:13 door Admin Asvankeveen   [ 14 mrt. 2016 11:14 bijgewerkt ]
Zaterdag 12 maart j.l. waren de laatste competitie wedstrijden voor de boulers van ASV. De wedstrijden waren bij de Hakhorst in Leusden en daar had men geen goede herinneringen aan. Zeer moeilijke banen en met 10 maal 3 teams een volle bak.

Na de tos werden de 1ste wedstrijden gespeeld en daar bleek uit wat een moeilijke dag de boulers tegemoet gingen. Team 1 en 3 waren gauw klaar. Met 2 grote nederlagen terug om na te denken hoe het beter moet gaan. Team 2 zorgde nog voor een lichtpuntje en won met een score van 13-9. In de tussentijd kwam Les Cailloux informeren hoe het gaat. Het was namelijk Cailloux , Amicale 1 en ASV die met zijn 3en bovenaan staan met alle 6 gewonnen wedstrijddagen.

Amicale1 tegen ASV en Cailloux tegen Amicale 2.
Zo had Amicale dus de beste start. In de 2de ronde was er bij 2 partijen meer strijd.
Toch werd er weer 2 keer verloren zodat de tussenstand 2-4 was in het nadeel van ASV. Les Cailloux kwam ook weer buurten maar voor hen was het over. 1-5 dus de wedstrijd was voor hen verloren. Nu lag de druk dus bij ASV om de laatste 3wedstrijden te winnen om zegevierend naar huis te gaan. Maar helaas in de 3de ronde werden wij van de banen gespeeld en met en teleurstellende 2-7 nederlaag werd deze competitie afgesloten en ging Amicale met de titel strijken.

Nu de competitie is afgelopen komen de boulers weer naar de banen in Ankeveen om daar hun sport te bedrijven.