ASV PETANQUE’91 TEGEN AMICALE DE PETANQUE

Geplaatst 16 nov. 2015 01:31 door Admin Asvankeveen   [ 16 nov. 2015 01:32 bijgewerkt ]
Zaterdag jl. was alweer de 3de ronde in de Winter Club Team Competitie .Nadat 2 weken
geleden tegen het 1ste team van deze vereniging een knappe 5-4 overwinning werd behaald was nu het 2de team van deze vereniging de tegenstander. ASV had deze dag een invaller en wel Ric Degekamp die het team op grootse wijze bijstond met zijn gevarieerde spel.

Na even ingespeeld te hebben werd er getost met de tegenstander en kon het wedstrijd gebeuren beginnen. Team Thea , Cor en Ton begonnen gelijk met groot geschud. Voordat de tegenstander ingegooid was in deze partij konden zij weer koffie gaan drinken.

Het ASV team scoorde een Fanny of te wel 13-0 overwinning. Het team van Piet , Marja en Elly kwamen moeilijker op gang een na een toch wel spannende wedstrijd was de uitslag teleurstellen 11-13. Team 3 van Ben, Ric en Wim moesten ook aardig aan de bak en na een achterstand van 0-4  begon het te lopen. Met goed plaatsen en tireren werd  dit team verslagen met 13-8.Een mooie opsteker na de 1ste ronde.2-1 voor ASV.

Na een korte pauze werd de 2de ronde gespeeld met weer een andere tegenstander. Het team van Piet en het team van Ben wonnen hun 2de ronde met 13-7 en kwamen zij niet in gevaar. Hierna kijken bij het team van Cor. Zij staan met 12-6 achter een kregen door de andere overwinningen toch en beetje de geest. Puntje voor puntje kwamen ze dichterbij en op het juiste moment werd er toegeslagen en met 13-12 en zware zege geboekt. En verdiend volgens de tegenstander want zo terug komen dan kan je wel boulen zei men.

Ja 3 overwinningen en 2 uit de 1ste ronde betekende eigenlijk al de overwinning. De teams gingen in de 3de ronde voor de volle winst en Piet en Thea lukten het ook om deze partij te winnen. Team Ben stond ook met 6-12 achter en men knokte zich terug tot 11-12. Hierna liet Wim de zege lopen doordat hij de tegenstander op 13 schoot wat genoeg was voor hun 2de zege van de dag. 11-13 . Totaal uitslag van deze wedstrijden was 7-2 voor ASV wat een perfecte score is en waar men goede zaken meedoet voor het klassement.

28 november is de volgende wedstrijd en wel in Bunschoten tegen Boulamis.