ASV Petanque ’91 tegen Boulamis.

Geplaatst 29 feb. 2016 09:53 door Admin Asvankeveen   [ 29 feb. 2016 09:53 bijgewerkt ]
Zaterdag 27 februari speelde ASV Petanque haar laatste thuiswedstrijd
van dit seizoen in Soest tegen Boulamis uit Bunschoten. De heenwedstrijd werd toen met een 8-1 overwinning afgesloten maar of dat nu ging gebeuren moest worden afgewacht.

Het terrein waarop we speelden was erg droog en keihard. Daar had natuurlijk de tegenstander ook last van maar toch. Na alle officiële handelingen werd er voor de 1ste ronde getost en kon de baan uitgekozen worden. Dat het moeizaam zou worden werd gelijk al duidelijk. De uitslagen van deze ronde waren: 12-13, 13-12 en 13-7. Een mooi begin.

Voordat de 2de ronde van start ging was er eerst een kopje koffie die erg lekker was. Hierna werden de banen weer opgezocht en in team 3 van Ben , Edwin en Wim was de laatste totaal uit vorm .Hij legde de druk bij zijn maten maar die konden het ondanks hun spel toch niet verhinderen dat zij 3 partijen verloren.

Team 1 won ook zijn 2de partij met een Fanny uitslag namelijk 13-0 en het 2de team liep tegen een 12-13 nederlaag aan. Tussenstand na 2 ronden 3-3 zodat de 3de wedstrijd ronde de uitslag moest bepalen.

Zoals gemeld was Wim totaal niet in vorm dus werd de 3de partij ook verloren en was het voor dit team een zwarte dag zonder 1 winstpartij. Team 1 en 2 deden het gelukkig wel goed en wonnen beiden hun partij zodat de totaal uitslag een 5-4 overwinning was voor ASV Petanque’91.

Over 2 weken spelen zij de laatste wedstrijden bij de Hakhorst in Leusden tegen Amiale de Petanque uit Leusden.