ASV Petanque’91 tegen Les Taxateurs.

Geplaatst 17 okt. 2016 09:59 door Admin Asvankeveen   [ 17 okt. 2016 10:00 bijgewerkt ]
Zaterdag 15 oktober werd de 1 ste thuiswedstrijd van de boulers
in Soest gespeeld tegen de ploeg uit Culemborg. Deze ploeg wordt een van de titel kandidaten geacht te zijn vanwege de voorgeschiedenis van dit team.

Om 11.30 uur werden de formulieren uitgewisseld en na enig ingooien werd er een aanvang genomen van de 1 ste wedstrijd ronde met 3 doubletten. Na enig aftasten werden er 3 zeer spannende partijen gespeeld waarbij ASV met 2 verdiende overwinningen aan de koffie gingen.

De 2 de ronde is met 2 tripletten en dat gaf weer wat spanning over de team keuze. Daar ASV een reserve speler had werd afgesproken om iedere ronde 1 speler als wissel te gebruiken. Het ene team hield het tot 10-10 vol maar daarna schoot de tireur helaas voor ons de partij uit. Het andere team hield ons in de race door wel te winnen. Tussenstand 3-2 voor ASV.

De laatste ronde werd weer doubletten gespeeld en werden de teams weer heringedeeld. Dat was geen goede keus want de 1 ste partij werd met 13-0 verloren. De 2 de partij was ook geen partij namelijk13-1 verlies.

De laatste partij bracht een heleboel spanning maar op het laatst werd er een verkeerde beslissing genomen en kon de tegenstander als overwinnaar naar de wedstrijdtafel waar de formulieren ingevuld werden en was het sneu voor ons want er had een gelijkspel in gezeten. Nu verlies met 5-3.