A.S.V. PETANQUE MEI TOERNOOI

Geplaatst 22 mei 2018 23:26 door Secretaris Handbal   [ 22 mei 2018 23:27 bijgewerkt ]
AFGELOPEN ZATERDAG VOND HET MEI TOERNOOI PLAATS OP DE BOULE BANEN VAN A.S.V.
DE OPKOMST VAN ONZE KLEINE VERENIGING WAS REDELIJK TE NOEMEN.

NADAT OM 11.00 UUR DE LOTING HAD PLAATSGEVONDEN EN EENIEDER ZIJN BEKERTJE KOFFIE MET WAT LEKKERS HAD GENUTTIGD, BEGONNEN WE MET HET LEUKE SPEL ONDANKS HET WAT FRISSE WEER.

DE PARTIJEN DUURDEN DEZE DAG NIET AL TE LANG. IN DE ONDERLINGE PARTIJEN WAS HET KRACHTSVERSCHIL SOMS TE GROOT, GEZIEN DE UITSLAGEN VAN O.A. 13 – 2 EN 13 – 6. NIETEMIN, DE SFEER LEED NIET ONDER DEZE UITSLAGEN.

KEES VAN SCHAIK WAS DE GROTE WINNAAR VAN DIT TOERNOOI MET TWEE GEWONNEN PARTIJEN EN EEN SALDO VAN PLUS 20.

WIM BORNHIJM WERD TWEEDE MET TWEE GEWONNEN PARTEN EN EEN SALDO VAN PLUS 9

DERDE WERD ONS NIEUWE LID NL. KIMBERLY NEIJSEN MET 2 GEWONNEN PARTIJEN EN PLUS SALDO VAN 8

DINY VAN SCHAIK WAS DEZE DAG NIET IN VORM, WANT ZIJ WERD HELAAS DE LAATSTE MET NIET EEN GEWONNEN PARTIJ EN EEN NEGATIEF SALDO VAN MIN 23.
AL MET AL EEN GESLAAGDE TOERNOOIDAG.

HET VOLGENDE TOERNOOI IS OP ZATERDAG 16 JUNI A.S.

MOCHT U DIT GELEZEN HEBBEN, DENKT U DAN NIET VAN: “GOH” LIJKT ME TOCH WEL LEUK DAT JEU DE BOULEN, KOM DAN EENS KIJKEN EN MEEDOEN OP DE DONDERDAGAVONDEN. U BENT MEER DAN WELKOM!!!!!

OP DE VAKANTIES BOULEN ZOVEEL MENSEN EN VINDEN ZE HET HARTSTIKKE  LEUK, MAAR EENMAAL THUIS WACHTEN ZE WEER EEN JAAR EN DAT HOEFT ECHT NIET.

DUS KOM BIJ ONZE CLUB !