Bericht zonder titel

Geplaatst 20 aug. 2017 09:35 door Admin Asvankeveen
Zaterdag 19 augustus werden er op de banen in Ankeveen weer het maandelijkse toernooi gespeeld. Ondanks vakantie, ziekte en revalidatie van diverse leden was de opkomst redelijk. Toch werden er wedstrijden van een behoorlijk niveau gespeeld en probeerden de spelers het onderling zo moeilijk mogelijk te maken. Dat laatste lukte wonderwel goed en zo kwamen er dus weer onverwachte uitslagen op het score bord. Vandaag was ook een feestelijke dag want ons lid TON van DIJK was op de dag af 50 jaar getrouwd en gaf voor allen en rondje. Ons bestuurslid Diny van Schaik overhandigde Ton een planten bak waar hij erg mee verrast was. Of het kwam door de feestdag of zijn maten het kwam er bij Ton niet helemaal uit. Tussen alle hapjes door die tijdens en na de partijen werden geserveerd moest men toch weer 4 x torsen voor de partijen. Na een druk op de knop kwam de uitslag uit de computer en bleken er 2 met 3 gewonnen partijen die ook het zelfde pluspunten saldo hebben nl Felix Flameling een Wim Bornhijm. Als 3 de kwam Ric Degekamp met 3 gewonnen partijen en 15 pluspunten uit de bus. Dus mooi kort bij elkaar en met nog 1 prijs op de tafel die gewonnen werd door Diny van Schaik. Terug kijkende op dit toernooi : zeer geslaagd, zeer gezellig en alweer mooi weer. Ons volgende toernooi kunt u in de Wijdemeren krant terugzien op de agenda pagina.