A.S.V. PETANQUE 91 CLUBKAMPIOEN-TOERNOOI

Geplaatst 27 sep. 2020 06:20 door Secretaris Handbal   [ 27 sep. 2020 06:32 bijgewerkt ]

Zaterdag 19 september 2020 werd de vierde van de vijf toernooien welke meetelt voor het clubkampioenschap gespeeld. Zoals bijna altijd hadden we weer een mooie dag wat het weer betreft.

Er melden zich 19 deelnemers aan, wat niet helemaal lekker uitkwam, maar een belletje naar de voorzitter met het verzoek om  de 20e deelnemers te willen zijn werd dit met: natuurlijk. wil ik dat. Wij uit de brand en hij van de straat. We waren blij verrast om Ton van Dijk, (na zijn ziek zijn) weer aan het toernooi kon deelnemen.

Na de loting met wie en tegen wie werd er gestart met de 1e van drie partijen.

Ook nu zaten er weer mooie lange partijen bij, maar ook hele korte.

Tussen de partijen door kwam Barbara (als een volleerd serveerster) weer langs met de

schaal worst, kaas, komkommer en tomaatjes. Ook de toeschouwers deelden mee in deze lekkernij.

Na de 3e partij werd de uitslag opgemaakt en kwamen de drie besten en de minst succesvolle van deze dag tevoorschijn. De winnaars zijn geworden:

1e Piet van Leijen   3 gewonnen met een plus van 27

2e Elly Wilhelmus  3 gewonnen met een plus van 25

3e Frans van Noort 3 gewonnen met een plus van 21

Als laatste eindigde Johan Verburg met (helaas) niet een gewonnen partij en een min van 25

De prijzen voor deze dag werden door Elly Wilhelmus gesponsord. Elly bakte appeltaart, tulband en cake.  Elly TOP!!.

Misschien doet voorbeeld, goed volgen. (zou leuk zijn)

Na het boulen hebben we nog gezellig onder het genot van een drankje naar het voetballen gekeken, ASV-SVM

Volgend ( tevens de laatste van de vijf) toernooi is zaterdag 17 oktober a.s.

U kom toch ook.?????!!!!