FORSE ZEGE ASV PETANQUE’91

Geplaatst 13 mrt. 2017 06:51 door Admin Asvankeveen   [ 20 mrt. 2017 11:11 bijgewerkt ]
Zaterdag 11 maart was voor de boulers uit Ankeveen de dag om revanche te nemen voor hun eerdere 2-6 nederlaag tegen de Nijenboulers uit Nijkerk. Om 12 uur werden voor de 1ste ronden getost door de captains wie de but uit mochten gooien. Doordat er nieuwe spelregels zijn gebeurde het nogal eens dat er en fout werd gemaakt en de tegenstander de fout kon herstellen. In de 1ste ronde gingen de 3 teams van ASV vlot van start en binnen het uur waren er 3 overwinningen. 13-6 , 13-4 en 13-7. Een mooie opsteker en een grote steun in de rug voor de 2de ronde. Toch ging er een team aardig de mist in er werd er verloren met 7-13. Bij dit team lukte werkelijk niets maar dan ook niets. Het 2de triplette team ging veel beter en na ¾ uur was met 13-5 de tijd aangebroken om een drankje te nemen. Tussenstand 4-1 voor ASV. Zo nog 1 partij winnen en we zijn er maar dat was eigenlijk geen optie omdat het goed liep tijdens de wedstrijden. Team 1 was na 20 minuten klaar en met 13-1 was de buit binnen. Team 3 ging ook lekker voortvarend van start en na een 8-6 voorsprong werd de partij op een waardige manier uitgemaakt. 13-6. Team 2 had het moeilijk en kwam met 7-3 achter en na de aanmoedigingen van hun collega’s werd de draad weer opgepakt en kon de tegenstander alleen maar toekijken. Met 13-6 was deze overwinning goed voor een totaal score van 7-1. De tegenstanders feliciteerden de ASV-ers voor hun sterke spel dat deze dag gespeeld werd.