GEEN REVANCE VOOR A.S.V.PETANQUE’91

Geplaatst 17 jan. 2016 12:45 door Admin Asvankeveen
Zaterdag 16 januari werd de 1ste return wedstrijd gespeeld in de Winter Club
Team Competitie. De strijd van deze dag was tegen de ploeg van Les Cailloux uit Zeist.

De vorige keer werd er met 2-7 veloren en nu was meen met een gezonde revanche gedachte het veld in gegaan. In de eerste werpronden was het mekaar aftasten zodat men wist wat we eraan hadden.

De eerste partij van Ben ging erg vlotjes en met het goede plaatsen kwam de tegenstander er eigenlijk niet aan mede dank zij de tirreur die alles direct wegschoot. Na ruim een ½ uur was deze wedstrijd gespeeld en met 13-3 in de knip zat. Team Cor vocht ook een spannende wedstrijd en bleef met 13-9 ook de boven liggende partij. Piet ging voortvarend van start maar naar mate de wedstrijd duurna nam de tegenstander toch heet roer over en won met 9-13. Een goede start maar meer ook niet. In de 2de ronde kwam ASV erg onder druk te staan en zo goed als de 1ste ronde ging zo beroerd de 2de. Met 2 x 5-13 en 1 maal 7-13 waren ineens de rollen omgekeerd.

Toch was er nog niets verloren en de 3de ronde ging men vol vertrouwen in. Maar zoals al gemeld het liep niet en team Ben vocht tegen zichzelf maar was niet sterk genoeg. 5-13.

Team Piet hield het langer vol maar hun  manco deze dag was na punt 7 lukte het niet meer en ze verloren met 9-13. Alleen team Cor won zijn laatste partij en zo was de nederlaag en feit. Helaas 3-6 verloren en de volgende wedstrijd maar weer opnieuw.