Randenbroek - ASV Petanque’91

Geplaatst 25 nov. 2013 03:12 door Admin Asvankeveen   [ 25 nov. 2013 03:55 bijgewerkt ]
Zaterdag 23 november moesten de boulers van ASV naar Amersfoort om
hun volgende competitie wedstrijd te spelen tegen Randenbroek. Nadat men een voorspoedige reis had gehad werd er begonnen met een kopje koffie en een herhaalde kennismaking met de tegenstanders. Het was en zeer sterk team maar wij waren toch niet van plan om ons aan hen zomaar over te geven.

Nadat er getosst was werd de 1ste ronde gespeeld en daarin was ASV de duidelijk boven liggende partij. In een mum van tijd werden er 2 partijen gewonnen met 13-2. De 3de partij in deze ronde werd helaas met 12-13 verloren en dat was jammer want men heeft zeker kansen gehad om de partij winnend af te sluiten.

In de pauze waren we verrast over de tegenstand daar deze ploeg op de 1ste plaats staat met alle partijen gewonnen.

Nadat er getosst was voor de 2de  ronde koos de tegenstander de banen uit en toen konden wij merken waarom zij op de 1ste  plaats staan . Er werd ondanks goed spel van de ASVers toch 2x verloren en 1 gewonnen. Tussenstand 3-3 na 2 wedstrijdronden en moest de 3de  ronde uitsluitsel brengen.

Dit was voor ASV een koude douche want er werden 2 partijen in een mum van tijd met 1-13 verloren. Niets lukte meer en de tegenstander sloeg genadeloos toe.

De laatste partij in deze ronde was wel beter maar 7-13 zegt genoeg. Volgens onze tegenstanders kregen ze het erg benauwd na de 1ste ronde en had men niet verwacht dat zij zo sterk konden terugkomen.

De volgende wedstrijd is zaterdag 7 december in Soest tegen de Gooiers uit Hilversum.