WANDEL TOERNOOI ASV PETANQUE ’91

Geplaatst 22 jun. 2016 12:28 door Admin Asvankeveen   [ 22 jun. 2016 12:29 bijgewerkt ]
Zaterdag 18 juni j.l. organiseerde dee wedstrijdcommissie van ASV
Petanque ’91 haar maandelijkse toernooi. Iedere maand heeft het toernooi een item waar ook de prijzen zijn op afgestemd.

Deze maand was het Wandeltoernooi en iedereen was ervoor in de stemming. Om 11.00 uur was de loting voor de 1 ste ronde en na de toss konden de wedstrijden aanvangen. In deze ronde was er gelijk al een hevige die in een 13-12 eindstand de boeken in kon.

Ja daarna de 2 de ronde en dat bracht een zeer grote verrassing te weeg.
Het team op de foto nl.: Wil – Marja – Ton versloegen toch niet het minste team met maar liefst 13-0 . Felix – Ton en Wim gingen met het schaamrood op de kaken terug naar de kantine.
Deze dreun werd niet helemaal goed verwerkt want er was geen dubbele overwinning in de laatste 2 ronden.

Toch was het dringen bovenin want er waren nog 5 spelers die dicht bij elkaar stonden. Dus de laatste ronde waren voor de winnaars en die zorgden voor de volgende spannend eindklassering:

1 Marja Nijnuis 4 winst en 36 punten in de plus.
2/3 Ric Degekamp en Stef Fokker 4 winst en 25 pluspunten.
Het echtpaar Ton en Ellie van Vliet viel net buiten de prijzen doordat zij de laatste partij verloren. 3 winst was hun deel.
Ben was ditmaal de Sjaak met 0 winst en 32 minpunten.

Lijkt het u leuk om eens te komen boulen??

Dinsdag ’s middags vanaf 14.00 uur en donderdagavond vanaf 19.00 uur