Zwakke opening ASV Petanque’91

Geplaatst 11 okt. 2015 10:01 door Admin Asvankeveen
De ouverture van de wintercompetitie is voor ASV op
een grote teleurstelling uitgelopen. Na een ontvangst en invulling van de wedstrijdformulieren werd om 13.00 uur na de toss een begin gemaakt van de 1ste ronde. Vanaf het begin heeft men erg veel problemen met de banen. De meeste geplaatste boule’s kwamen niet op de bedoelde plaats terecht en daarin kon men zien dat de thuisspelende vereniging toch een voordeel had.

In de 1ste ronde werd er 1 overwinning behaald en een met 12-13 verloren. De derde wedstrijd in deze ronde werd met 13-4 verloren. Tijdens de koffie werd er overlegd hoe het beste te spelen. Maar praten en doen is een groot verschil en dat buitte de tegenstander goed uit. Zij wonnen in deze ronde 2 partijen en scoorde team 1 de overwinning. Bij ASV lukte echt niets en als er wel een goede menne gespeeld werd dan was daar de tireur van Cailloux die de bal wegschoot. Toen was de opgave erg groot want men moest in de laatste ronde alle partijen winnen om te zegevieren.

Vol goede moed begonnen maar er was geen kruid tegen gewassen.
De 1ste partij werd met 13-0 verloren en de 2de met 13-2. Bij de laatste partij was het erg spannend maar met veel pech verloor ook dit team.

Resumerend een erg zwakke start van ASV Petanque en hopelijk gaat het in de 2ronde op 31 oktober beter als men dan speelt in Soest tegen Amicale.