Voetbal‎ > ‎

VOETBAL - Bericht van de voorzitter voetbal.

Geplaatst 5 jan. 2014 23:30 door Hans Ankeveen   [ 8 sep. 2016 06:51 bijgewerkt ]
Namens het bestuur van de Ankeveense Sportvereniging wensen wij een ieder een gezond en daardoor een gelukkig 2014 toe.Wij hopen verder op een zeer sportief en sociaal jaar.

NIEUWJAARSRECEPTIE
Traditioneel werd deze weer op 1 januari gehouden en heerste er een gezellige en gemoedelijke sfeer.
Er waren zo'n 70 mensen aanwezig.

VRIJWILLIGER VAN HET JAAR 2013

Deze eer was weggelegd voor JAN VAN DE RIET, die in alle bescheidenheid op de achtergrond al vele jaren veel vrijwilligerswerk  voor ASV'65 verricht.
Jan kreeg de wisselbeker mee naar huis en de bloemen waren er voor zijn vrouw AGNES, die ook haar sporen voor de club in het verleden reeds heeft verdiend.

LID VAN VERDIENSTE 2013

Deze eer viel te beurt aan veteraan Joost Botterman die ook zijn eigen specifieke wijze veel zaken regelt en coordineert binnen ASV'65 zonder daarbij op de voorgrond te willen treden.

HUURKONTRAKT SPORTVELDEN

Het bestuur van ASV'65 is verheugd dat er in de maand december 2013 met de gemeente Wijdemeren een tienjarig huurkontrakt is ondertekend, ingaande 1 januari 2014.

RENOVATIE KANTINE

Binnen ASV'65 is inmiddels een bouwcommissie opgericht om met een gericht renovatieplan te komen.Het ligt in de bedoeling om een en ander te laten uitvoeren in de maanden juni en juli 2014.

TRAINING SELECTIE

Dinsdag de 7e januari start de training weer en de eerstvolgende competitiewedstrijd van het eerste elftal is op 19 januari a.s. uit in Zeist tegen Saestum.


Met sportieve groet,
Dick Blom